, , ,

Pellavaöljy tassuttelijalle 0,5L Eclipse Biofarmab

13,70 

Sisältää runsaasti Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja. Erinomainen energialähde, joka samalla hoitaa suolistoa ja vatsaa. Hyvin voiva suolisto takaa ravintoaineiden maksimaalisen imeytymisen.

Tuotetunnus (SKU): 7330824008009 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Pellavansiemenöljy lemmikille – Kiiltävä turkki ja lisääntynyt hyvinvointi.

 • Hyvällä rasvahappokoostumuksella varustettu energialisä
 •  Vaikuttaa turkin ja ihon laatuun
 •  Ei tee eläimen hengityksestä haisevaa.Puhdas luonnontuote, joka on valmistettu Ruotsissa viljellyistä pellavansiemenistä. Eclipse pellavansiemenöljy on erittäin korkealaatuista. Se sisältää runsaasti Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja. Erinomainen energialähde, joka samalla hoitaa suolistoa ja vatsaa. Hyvin voiva suolisto takaa ravintoaineiden maksimaalisen imeytymisen. Sisältää linoleenihappoa (tyydyttymättömiä) 60 %, linolihappoa (tyydyttymättömiä) 15 %, öljyhappoa (tyydyttymättömiä) 16 % ja muita tyydyttyneitä rasvahappoja 9 %.

  Koiran ja kissan terveyttä ja kaunista turkkia tulee hoitaa etenkin oikeanlaisella ruokinnalla. Kun koiran tai kissan ruokinta on tasapainoista iho, turkki ja anturat voivat hyvin. Kaikenikäiset eläimet tarvitsevat kasvipohjaisia välttämättömiä rasvahappoja. Eclipse  Biofarmabin Pellavaöljy on erinomainen lisä normaaliin ruokavalioon.

  Koostumus: 100 % kylmäpuristettu elintarvikelaatuinen pellavaöljy
  Ravintoainekoostumus: Raakaöljyt ja raakarasvat 99 %, raakakuitu 0 %
  Annostus:
  Pienet koirat ja kissat 5 ml päivässä.
  Keskikokoiset koirat 10 ml päivässä.
  Isot koirat 15 ml päivässä.
  Sekoita ruokaan.
  Riittoisuus:
  Annoksella 10ml/päivässä antaa 50 päiväannosta.
  Nestemäinen.

Paino 500 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top