,

P4G Gareth Miesten Pitkähihainen Paita, Back On Track

55,00 

Valmistettu kevyestä, joustavasta materiaalista Iontex®-teknologialla, joka tarjoaa hyvän hengittävyyden ja antibakteerisia ominaisuuksia. Käytä paitaa yksin tai muiden vaatteiden alla. Monipuolisuuden ansiosta Gareth on hyödyllinen kaikkina aikoina, olitpa sitten menossa kuntosalille, lenkille tai haluat mukavan lisäkerroksen paidan alle työhön.

Tuotetunnus (SKU): 7340041137994 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Back On Track

Pitkähihainen paita Iontex®-teknologialla.

P4G Gareth sopii erinomaisesti toimintaan ja harjoitteluun. Valmistettu kevyestä, joustavasta materiaalista Iontex®-teknologialla, joka tarjoaa hyvän hengittävyyden ja antibakteerisia ominaisuuksia. Käytä paitaa yksin tai muiden vaatteiden alla. Monipuolisuuden ansiosta Gareth on hyödyllinen kaikkina aikoina, olitpa sitten menossa kuntosalille, lenkille tai haluat mukavan lisäkerroksen paidan alle työhön. Tekniikka antaa sinulle parhaat olosuhteet valmistautumiseen, suorituskykyyn ja palautumiseen riippumatta siitä, mitä urheilua harjoitat tai miltä arki näyttää.

Huomaamattomat logot rinnassa ja selän alaosassa.

  • Iontex®-tekniikka
  • Täydellinen ennen treeniä, sen aikana ja sen jälkeen
  • Pehmeä ja mukava tuntuma
  • Korkea hengittävyys
  • Antibakteeriset ominaisuudet estävät pahoja hajuja

Materiaali: 85 % polyesteriä, 15 % elastaania, Iontex®-teknologialla

Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita.

Konepesu 40 ° C, hellävarainen pesu. Käytä tavallista pesuainetta. Älä pese valkaisuaineella tai huuhtelukirkasteella. Älä kuivapuhdista. Älä silitä. Anna kuivua ilmassa, älä rumpukuivausta.

Paino 200 g (gramma)
Koko

M, L, XL, XXL

Väri

Musta, Oliivinvihreä

Valmistaja

Back On Track

Shopping Cart
Scroll to Top