, ,

Omenaviinietikka 5l, Eclipse Biofarmab

30,00 

Rehunlisänä omenaviinietikka sekoitetaan joko väkirehuun tai juomaveteen makua antamaan. On yleistä, että kilpailuhevosilla lisätään Omenaviinietikkaa juomaveteen. Silloin vesi maistuu aina samalta riippumatta siitä, missä ollaan.

Ulkoisesti omenaviinietikkaa voidaan käyttää hevosen pesuun.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Omenaviinietikka – kaikilla omenaviinietikan hyvin tunnetuilla vaikutuksilla.

 • Luonnonmukainen rehunlisä
 •  Maustamaan juomavettä
 •  Voidaan myös käyttää pesemiseenOmenaviinietikasta on kirjoitettu paljon ja ihmiset tietävät sen positiivisesta vaikutuksesta terveyteen, jonka ihmiset tietävät varmasti. Asiasta on kirjoitettu useampia kirjojakin. Ei kuitenkaan niin tunnettua tietoa on se, että omenaviinietikalla on pitkä historia hevosten rehunlisänä.

  Siinä on runsaasti luonnollisia mineraaleja ja hivenaineita, jotka on saatu auringon kypsyttämistä omenoista. Omenaviinietikan vaikutuksesta hevonen pystyy hyödyntämään ravinnon paremmin ja sen karvapeite kiiltää upeasti. Rehunlisänä omenaviinietikka sekoitetaan joko väkirehuun tai juomaveteen makua antamaan. On yleistä, että kilpailuhevosilla lisätään Omenaviinietikkaa juomaveteen. Silloin vesi maistuu aina samalta riippumatta siitä, missä ollaan.

  Ulkoisesti omenaviinietikkaa voidaan käyttää hevosen pesuun.

  Koostumus: Puhdasta korkealaatuista omenaviinietikkaa.
  Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0.1 %, raakakuitu 0.01 %, raakarasva 0.01 %.
  Annostus: 25 – 50 ml kahdesti päivässä. Sekoitetaan hyvin väkirehuun. Voidaan käyttää myös veden makuaineena etenkin hevosilla, jotka matkustavat paljon. 25 ml omenaviinietikkaa sekoitetaan n. 10 litraan vettä niin kotitallissa kuin matkalla. Näin vesi maistuu aina samanlaiselta.

 • Omenaviinietikka sopii myös hevosen pesuun, 1 dl sekoitetaan n. 10 litraan vettä. Pese hevonen, kuivaa hikiviilalla ja loimita.
Paino 5500 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top