,

Obsidian ulkoloimi 300g, Back on Track

299,00 

”Obsidian”on äärimmäisen tyylikäs ja monikäyttöinen kaulakappaleellinen ulkoloimi, jonka anatominen istuvuus maksimoi hevosen liikkumisvapauden ja estää painetta sekä hankausta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Back On Track

”Obsidian”on äärimmäisen tyylikäs ja monikäyttöinen kaulakappaleellinen ulkoloimi, jonka anatominen istuvuus maksimoi hevosen liikkumisvapauden ja estää painetta sekä hankausta.

  • Loimessa on 300g täyte ja kaulakappaleessa 200g.
  • Sekä loimi että kaulakappale on valmistettu vettä hylkivästä materiaalista (5000mm-3000gsm), jolla on erittäin hyvä hengittävyys. 
  • Loimen vuori koostuu kudotusta Welltex®️-tekstiilistä, jonka sileä pinta estää hankausta.
  •  Materiaali heijastaa tehokkaasti takaisin hevosen kehon lämpöä infrapunaenergian muodossa.
  • ”Obsidian”-loimi suojaa ja hoitaa suurta osaa hevosen kehosta Welltexin®️ terapeuttisella vaikutuksella tehden siitä erinomaisen sekä valmistautumiseen, lepoon että palautumiseen. 
  • Infrapunaenergia voi stimuloida verenkiertoa tärkeimmissä lihasryhmissä ja vaikuttaa positiivisesti lihasten ja nivelten pehmeyteen ja liikkuvuuteen.

Loimi pysyy hyvin paikoillaan kaksoissolkien, vatsan alla olevien kahden ristivyön ja muovipäällysteisellä D-renkailla varustetun häntähihnan ansiosta. ”Obsidian” loimi on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Back on Trackin ”Rhyolite” lisätoppaloimen ja muiden bot loimien kanssa. Musta loimi ja siihen kiinnittyvä kaulakappale on varustettu heijastavilla reunoilla parantamaan näkyvyyttä ja turvallisuutta. Kaulakappale on helppo kiinnittää loimeen tarrojen avulla.

Loimi toimitetaan suuressa, tukevassa kantohihnalla varustetussa laukussa, jota voidaan käyttää uudelleen esimerkiksi heinäpussina.

 

Tuote tulee pitää puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikutuksen antavat mineraalit on kudottu materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita. Konepesu 30°C, hellävarainen pesu. Käytä tavallista pesuainetta ilman valkaisuainetta tai huuhteluainetta. Silitys matalalla lämmöllä. Ei kuivapesua. Ilmakuivaus. Ei rumpukuivausta.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

135, 145, 155

Valmistaja

Back On Track

Shopping Cart
Scroll to Top