, , ,

Nypon+ 350g, Eclipse Biofarmab

19,70 

Nypon+ sisältää sekä ruusunmarjaa ja MSM:ä (Metyylisulfonyylimetaani). Molemmilla aineilla on hyvät ominaisuudet  ja ne toimivat yhdessä vielä paremmin paremman hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Tuotetunnus (SKU): 7330824005411 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Nypon+  – Edistää liikkuvia ja terveitä niveliä koirilla ja kissoilla.

 • Sisältää tärkeitä aineita liikkuvuuden lisäämiseksi
 • Ruusunmarjajauhe sisältää paljon luonnollista c-vitamiinia, antioksidantteja, aminohappoja ja mineraaleja, hivenaineita ja orgaanisia happoja, jotka edesauttavat terveyttä.
 •  Sopii kaiken ikäisille koirille ja kissoille sekä suositeltavaa antaa rasituksen yhteydessä
 • Riittoisa

  Nypon+ sisältää sekä ruusunmarjaa ja MSM:ä (Metyylisulfonyylimetaani). Molemmilla aineilla on hyvät ominaisuudet  ja ne toimivat yhdessä vielä paremmin paremman hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

  MSM (orgaaninen rikki) tekee mm. soluseinämät elastisemmiksi ja läpäisevimmiksi, joka helpottaa solun vastaanottokykyä ja soluhengitystä. MSM on mukana monissa kehon prosesseissa. MSM edesauttaa tuottamaan aminohappoja mm. metioniinia, kysteiinia, systiinia, tauriinia ja vahvoja antioksidantteja, jotka mm. neutralisoivat kehon myrkkyjä. MSM helpottaa useiden B-vitamiinien imeytymistä. Orgaaninen rikki löytyy jokaisesta solusta ja siksi se on tärkeä ainesosa, jotta keho toimisi.

  Ruusunmarjajauhe sisältää paljon luonnollista c-vitamiinia, antioksidantteja, aminohappoja ja mineraaleja, hivenaineita ja orgaanisia happoja, jotka edesauttavat terveyttä. Jokainen ainesosa vaikuttaa omalta osaltaan yleisesti parempaan terveystilaan. Ruusunmarjajauhetta käytetään humaanisessa tarkoituksessa ja sen teho on dokumentoitu monessa tieteisjulkaisuissa ja -kokeissa. Ruusunmarjajauhe (Rosa Canina) sisältää runsaasti galaktolipidejä, joilla on monta hyvää vaikutusta. Tutkimukset osoittavat, että galaktolipidit ruusunmarjajauheessa suojaavat rustosoluja. Galaktolipidit auttavat kollageenin muodostumisessa; kollageeni ravitsee niveliä suojaavia rustoja.

  Koostumus: Kuivattu ja jauhettu ruusunmarjan kuori ja MSM (Metyylisulfonyylimetaani)
  Ravintoaineet: Raakaproteiini 6,5 %, tuhka 1 %, raakarasvat 0,1 %, raakakuitu 0,1 %.
  Annostus / päivä:
  Kissa/pieni koira <10kg 0,5 mittaa.
  Koira 10-25kg 1 mitta.
  Koira 25-40kg 1,5 mittaa.
  Koira > 40kg 2 mittaa
  1 annosmitta = 10 ml
  Riittoisuus:
  Annoksella 1 mitta päivässä antaa 35 annosta.
  Jauhe.

Paino 370 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top