Ale!

Nenäsumute 20ml, Propolia

11,93 

  Hellävarainen,  Kosteuttava,  Hoitaa limakalvoja,  Aikuisille ja yli 3-v lapsille. Sitä on Propolian nenäsuihke.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3760001820652 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valmistaja:Propolia

Nenän ja limakalvojen tukkoisuuden hoitoon

Mitä tehdä, kun nenä on päivittäin tukossa eikä henki kulje? Se on arkipäivää monelle ihmiselle ja siksi Propolia kehitti Gentle Nasal Sprayn! Sitä voi käyttää turvallisesti ja se sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille.

  • Tässä on tuote äidille, joka haluaa hoitaa hellästi perhettään ja perheen pienimpiä (yli 3-vuotaiaita) ”tuhnuneniä”.
  • Turvallinen tuote ennaltaehkäisemään sekä auttamaan nenän hygieniassa.
  • Auttaa esim. talviaikaan, kun kuiva sisäilma kuivattaa limakalvoja tai ne ovat jostain muusta syystä kuivuneet.
  • Kokeile myös kesällä/talvella, kun ulko- ja sisäpöly rasittaa nenää.Tärkeimpiä raaka-aineita suihkeessa on: propolis, mehiläispesän luonnollinen puolustaja. Hunaja, pehmittää ja suojaa limakalvoja sekä korte (potassium sulfate), joka hoitaa limakalvoja.

Medical Device – Lääkkeellinen apuväline, MD luokka

  • Suihkauta kumpaankin sieraimeen 1-2 krt kolmesti päivässä. Ravista kunnolla ennen käyttöä. Niistä nenä ensin ja laita pullon suulake sieraimeen, hengitä sisään ja suihkauta suihketta nenään. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja niistä uudelleen. Pyyhi pullonsuu puhtaaksi käytön jälkeen.

Suosittelemme Genlte Nasal Sprayn kanssa käytettäväksi raikastavaa suusuihketta Refreshing Oral Sprayta Miedon ja raikkaan koostumuksen takia se on hyvä korva-nenä-kurkkualueelle lapsille ja henkilöille, jotka eivät halua käyttää vahvempaa propolistiivistettä. Nenäsumutteen helpotettua nenän tukkoisuutta, suusuihke täydentää suuhygienian.

INC: Hunaja*, kaliumsulfaatti. Apuaineet: vesi, korteuute*, timjamiuute*, puhdistettu propolisuute* (1,75 %)

*Luomuviljellyt raaka-aineet

HUOM.

Yli 3-vuotiaille. Ei suositella henkilöille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Vältä silmäkontaktia. Käytä 30 päivän sisällä avaamisesta. Säilytä viileässä (mieluiten jääkaapissa) ja kuivassa paikassa. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta äläkä 8 peräkkäistä käyttöpäivää. Älä käytä enempää kuin 5 kertaa vuodessa. Säilytä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.

Paino 50 g (gramma)

Valmistaja

Propolia

40 vuoden kokemus mehiläistuotteiden valmistuksesta. Marc-Alain Bernard, Apimab Laboratoiresin perustaja ja Propolia® -brändin luoja, on alusta alkaen vaikuttanut teoillaan mehiläisten elinolosuhteiden parantamiseen.  Sanotaan, että hänen intohimonsa on siirtynyt tuotteiden DNA:han ja tuloksena on rakkaudella, tinkimättömällä raaka-aineiden valinnalla sekä rautaisella ammattitaidolla valmistettuja huippulaatuisia mehiläistuotteita. He ovat erikoistuneet vuodesta 1979 lähtien vain ja ainoastaan mehiläistuotteiden valmistamiseen ja kehittämiseen ollen tänä päivänä yksi maailman johtavista alan ammattilaisista. Tuotteiden huippulaatua kuvaa niissä käytetty korkea puhtaan tiivistetyn propoliksen määrä sekä vuosikymmenien aikana saavutettu rautainen ammattitaito. Yrityksen tuotteissa korostetaan raaka-aineiden luomupitoisuutta ja yksittäisten raaka-aineiden hankkimista sertifioiduilta toimittajilta. Raaka-aineiden huippulaatu sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen jokaisessa vaiheessa, on luonnollinen osa toimintaa.  Laadukkaat raaka-aineet ja omassa laboratoriossa valmistettavat farmaseuttiset koostumukset ovat yrityksen tuotteiden tehon perustoja.

Luonnon innoittamana

Mehiläiset tarvitsevat puhtaan ja pilaantumattoman luonnon voidakseen antaa meille antimensa parhaimmillaan. Ja ne antimet ovat meidän tuotteillemme elintärkeitä. Varmistaaksemme, että tuotteemme ovat mahdollisimman luonnollisia, hankimme raaka-aineet luomuviljelijöiltä, jotka kunnioittavat luontoa ja kantavat siitä huolta. Tuotteet ovat luomusertifioituja, jotta sinäkin asiakkaanamme voit täysin luottaa niihin.
Shopping Cart
Scroll to Top