Ale!
,

Milt Shampoo täyttöpullo 1l, Eclipse Biofarmab

15,00 

Mieto pH-tasapainoitettu hajusteeton shampoo, joka ei ärsytä ihoa. Shampoo kosteuttaa tehokkaasti ja ehkäisee ihon kuivumista, hoitaa karvaa ja antaa sille upean kiillon.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7330824005572 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Milt Shampoo – Yksinkertaista! Mieto shampoo, Ph- tasapainoitettu, joka ei ärsytä ihoa.

  • Hellävarainen ja
  •  Tasapainoitettu pH
  •  hoitava päivittäiseen käyttöön
  •  Sisältää lanoliinia, joka ehkäisee ihon kuivumistaMieto pH-tasapainoitettu hajusteeton shampoo, joka ei ärsytä ihoa. Shampoo kosteuttaa tehokkaasti ja ehkäisee ihon kuivumista, hoitaa karvaa ja antaa sille upean kiillon. Erikoisvalmisteista suutinta käyttämällä shampoo poistaa jopa syvälle tunkeutuneen lian.
    Se sopii hyvin herkän ihon puhdistukseen, koska ihoa ei tarvitse hieroa tai koskettaa. Kätevä suutin säästää shampoon kulutusta. Riittoisa mieto shampoo sopii myös usein toistuvaan pesuun, joka ei taatusti kuivata ihoa. Siten sopii erittäin hyvin päivittäiseen pesuun.

Tuotetieto: Mieto shampoo lanoliinilla koko hevosen pesemiseen.
Käyttöohje:
Ilman suutinta: Kostuta hevonen haalealla vedellä. Hiero shampoo märkään karvapeitteeseen. Huuhdo.
Suuttimen kanssa: Halutessasi voit käyttää suutinta vesiletkussa. Liitä suutin letkuun pikaliittimellä. Varmista, että se on täysin paikallaan. Avaa vesihana ja säädä veden voimakkuus painamalla sininen salpa taaksepäin ja käännä valkoinen levy lukitaksesi sopivan voimakas vesisuihku. Pesun jälkeen huuhtele hevosen karvapeite huolellisesti.

Paino 1200 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top