,

Millie Talliloimi 100g, Back On Track

219,00 

Millie Talliloimi tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja tilaa hevosesi lavoille korkeiden lapalaskosten ansiosta. Welltex®- kangas voi lisätä verenkiertoa, joka lisää liikettä ja joustavuutta jänteissä, lihaksissa ja nivelissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valmistaja:Back On Track

Talliloimi 100 g: täytteellä ja Welltex®-tekniikalla.

  • Millie Talliloimi tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja tilaa hevosesi lavoille korkeiden lapalaskosten ansiosta. Welltex®- kangas voi lisätä verenkiertoa, joka lisää liikettä ja joustavuutta jänteissä, lihaksissa ja nivelissä.

Hengittää tehokkaasti ja siinä on täytteenä 100gr ilmavaa Polyfill materiaalia. Sileäpintainen sisävuori lavoilla ja edessä, estämään hankautumista ja tukemaan hyvinvoivaa ja pehmeää karvaa. Vahva ja kestävä ulkovuori ripstop polyesteri materiaalista.

  • Täydellinen loimi käytettäväksi sellaisenaan tai alusloimeksi ulkoloimelle. Kätevä kiinnitys edestä, ristikkäiset loimivyöt ja kestävä häntäremmi pikalukoilla.
  • Welltex®-tekniikka
  • Hyvä hengittävyys
  • Hyvä istuvuus ja tilaa lavoille

Päälliskangas: Polyesteri 100 %. Täyte: Polyfill 100 %. Vuori 1: Polyesteri 100 %. Vuori 2: Polyamidi 100 %. Welltex®-tekniikka.

 

Tuote on pidettävä puhtaana maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vaikuttavat mineraalit kudotaan materiaaliin, eikä niitä voi pestä tai kuluttaa pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita.

Konepesu 40 ° C, hellävarainen pesu. Käytä tavallista pesuainetta. Älä pese valkaisuaineella tai huuhtelukirkasteella. Älä kuivapuhdista. Älä silitä. Anna kuivua ilmassa, älä rumpukuivausta.

 

Paino 1000 g (gramma)
Koko

135, 145, 155, 165

Valmistaja

Back On Track

Shopping Cart
Scroll to Top