Migra-Topi migreenimyssy, One Size

42,00 

Migra-Topissa yhdistyvät kevyt kompressio, pimeys ja kohdennettu kylmyys, jotka ovat tutkitusti tehokkaita lääkkeettömiä keinoja migreenikivun ja päänsärkyjen lievittämisessä. Kylmä supistaa verisuonia ja vaimentaa kipusignaaleja. Migra-Topia voidaan käyttää tarvittaessa myös lämpöhoitona. Lämpö rentouttaa jännittyneitä lihaksia

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 9527688 Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:Migra-Topi

Migra-Topi on migreenikipua ja päänsärkyä helpottava päähän ja kasvoille puettava myssy-naamio.

  • Migra-Topissa yhdistyvät kevyt kompressio, pimeys ja kohdennettu kylmyys, jotka ovat tutkitusti tehokkaita lääkkeettömiä keinoja migreenikivun ja päänsärkyjen lievittämisessä.
  • Kylmä supistaa verisuonia ja vaimentaa kipusignaaleja.
  • Voidaan käyttää myös lämpöhoitona.
  • Migra-Topin materiaalit: kangas 100 % lykraa, geelitäyte.

Käyttö : Migra-Topi asetetaan jääkaappiin kylmenemään omassa muovipakkauksessaan. Mikäli haluat kylmemmän vaikutuksen, aseta Migra-Topi pakastimeen. Ota Migra-Topi pois kylmäsäilytyksestä kun sinulla on migreeni tai päänsärkyä. Odota muutama minuutti tai enemmän ennen Migra-Topin asettamista päähäsi mikäli se on ollut pakkasessa. Käytön aikana on suositeltavaa istua tai levätä makuuasennossa rauhallisessa paikassa.

Lämpöhoito Migra-Topilla: Poista Migra-Topi muovipakkauksesta ja varmista, että se on huoneenlämpöinen. Lämmitä Migra-Topia mikroaaltouunissa normaaliteholla ensin 20 sekunnin ajan ja tarkista onko se tarpeeksi lämmin. Voit tarvittaessa jatkaa lämmittämistä 10 sekuntia kerrallaan kunnes Migra-Topi on saavuttanut halutun lämpötilan.

HOX: Mikäli käytössä on säännöllinen lääkitys (esim. diabetes-, sydän-, verenkierto- tms.) suosittelemme varmistamaan hoitavalta lääkäriltä kylmä-/lämpöterapian soveltuvuuden lääkityksen kanssa.

Migra-Topi ei sovellu vauvoille eikä pikkulapsille. Migra-Topin käytössä tulee noudattaa suurta varovaisuutta henkilöillä, jotka eivät voi huolehtia itsestään.

  • Migra-Topia on hyvä pitää valmiina kylmäsäilytyksessä migreenin varalta.
  • Yksi koko sopii useimmille. Joustava materiaali.

Hoito-ohje: pyyhi tarvittaessa kostealla puhtaalla kankaalla. Älä upota veteen tai pese pesukoneessa.

Paino 150 g (gramma)

Valmistaja

Migra-Topi

Shopping Cart
Scroll to Top