,

M.R.S 500g, Sinkkipohjainen salva, Foran

23,90 

M.R.S. on pehmentävä ja erinomainen voide riviin, vuohisen pintarikkoihin  jne. M.R.S. voiteen erikoisominaisuus on sen kyky suojata iho vedeltä ja lialta.Voide ei läpäise vettä, joten se suojaa ihoa märissä olosuhteissa.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 5390998010354 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Foran

M.R.S. – Vuohissalva hevosille

  •  Sinkkiä ja teepuuöljyä sisältävä voide
  •  Luonnollisesti antiseptinen
  • Suojaa ja kosteuttaa ihoaM.R.S. on pehmentävä ja erinomainen voide riviin, vuohisen pintarikkoihin  jne. M.R.S. voiteen erikoisominaisuus on sen kyky suojata iho vedeltä ja lialta.
  • Voide ei läpäise vettä, joten se suojaa ihoa märissä olosuhteissa.

Etenkin keväisin ja syksyisin hevosten jalat altistuvat vedelle ja mudalle. Voide muodostaa suojakerroksen estämään bakteerien pääsyn vaurioituneelle iholle. Samalla tehokas voide hoitaa jo rikkoontunutta ihoa ja estää esim. rivi-ihottuman leviämistä. Voiteen hoitava vaikutus perustuu sinkkioksidiin, teepuuöljyyn ja pellavaöljyyn.

Koostumus: Vaseliini, pellavansiemenöljy, sinkkioksidi, teepuuöljy.
Käyttöohje: Pese ja kuivaa hoidettava ihoalue ennen voiteen levittämistä. Levitä sitten runsas määrä M.R.S.- voidetta. Toista joka päivä tai tarpeen mukaan.

Huom! Sisältää Melaleuca Alternifolia (teepuuöljyä). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Paino 600 g (gramma)

Valmistaja

Foran

Foran Equine on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla. Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman, joihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille.
Shopping Cart
Scroll to Top