,

Luomu valkaiseva papaija hammastahna 75ml, Ecodenta

6,50 

Papaijauutteessa olevat luonnolliset vaikuttavat aineet – papaijahedelmän entsyymit – valkaisevat hampaita turvallisesti kiillettä vahingoittamatta.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 4770001002162 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Ecodenta

Papaijauutteessa olevat luonnolliset vaikuttavat aineet – papaijahedelmän entsyymit – valkaisevat hampaita turvallisesti kiillettä vahingoittamatta.

  • Papaijauute ja hellävaraisesti hankaavat aineet poistavat tehokkaasti plakin ja sillä tavoin palauttavat hampaiden luonnollisen valkoisuuden sekä auttavat pysäyttämään uuden plakin ja hammaskiven muodostumisen.
  • Hammastahna on maultaan makea, hedelmien makuinen.
  • Ainesosana oleva ksylitoli on tunnettu hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista edistävistä ominaisuuksistaan.

*Luomusertifioitu, hammaslääkärien testaama.

Käytä hampaiden harjauksessa herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi tahnaa mahdollisimman vähän.

INC: Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Xylitol, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*(Limonene), Aroma, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

99,7 % Luonnollisia raaka-aineita

*10 % Luomutuotettuja raaka-aineita

Sisältää fluoria.

Pakkauskoko: 75 ml

Paino 85 g (gramma)

Valmistaja

Ecodenta

Luonnon luomaa, tieteen kehittämää. Suunhoidon dinosaurukset, jotka me kaikki tunnemme, ovat saaneet jyllätä täällä liian kauan. Emme ole kuten he sillä me teemme asiat eri tavalla. Meissä on sisäänrakennettuna halu kehittää asioita eteenpäin, löytää suuruus tuntemattomasta, haastaa tavanomaista.  Me haluamme luoda uutta ja parempaa tapaa pitää huolta suusta ja hampaista. Me Ecodentalla hyödynnämme luonnon super ainesosia ja tieteen super aivonystyröitä sillä yhdessä ne ovat enemmäin kuin osiensa summa. Haluamme antaa sinulle ja sinun super rakkaillesi jotain ainutlaatuista. Ecodenta on super + luonnollista suunhoitoa. Laboratoriomme sai alkunsa 5 intohimoisen biokemistin halusta luoda innovatiivisia tuotteita käyttäen luonnollisia ainesosia. Meillä on yli 30 vuoden kokemus luonnollisen kosmetiikan kehittämisestä ja valmistuksesta hyödyntäen kasviuutteita, bio-teknologisia ja osin myös synteettisiä aktiivisia ainesosia terveen ihon, hiusten ja hampaiden hyväksi. Filosofiamme ydin on aina ollut luonnossa ja innovoinnissa. Pyrimme jatkuvasti nostamaan rimaa ja tekemään töitä parhaiden biologian, kemian, hammaslääketieteen, dermatologian ja kosmetiikan osaajien kanssa. Tuotteemme ovat dermatologien ja suunhoidon ammattilaisten tunnustamia.
Expert Line Organic Line Green Line
Shopping Cart
Scroll to Top