Ale!
, ,

Luomu propolis suusuihke 20ml, Propolia

17,85 

Tehokkaaksi konsentroitu luomulaatuinen yhdistelmä Propolista, hunajaa ja timjamin eteeristä öljyä saa aikaan välittömän vaikutuksen suun ja kurkun alueella poistaen epämiellyttävää hajua. Erinomainen talvituote suun ja kurkunpään alueelle.  AB-sertifioitu.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3760001820553 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Propolia

Yksi Propolian historiallisista tuotteista, jota asiakkaat ovat arvostaneet ja kehuneet jo vuosia!

  • Tehokkaaksi konsentroitu luomulaatuinen yhdistelmä Propolista, hunajaa ja timjamin eteeristä öljyä saa aikaan välittömän vaikutuksen suun ja kurkun alueella poistaen epämiellyttävää hajua.
  • Erinomainen talvituote suun ja kurkunpään alueelle.  AB-sertifioitu.

Propolis intense®-linjan suusuihke on kehitetty ja valmistettu propolikseen erikoistuneessa laboratoriossa. Tarkoitettu aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

  • Propolia on valinnut luonnon parhaat ainesosat suusuihkeeseen. Sen luonnollisesti vaikuttavat aineet ovat mehiläispesästä: propolis, hunaja (antaa myös makua) sekä luonnosta (timjami ja eukalyptus).

Ravista ennen käyttöä. Suihkuta 3 kertaa suuhun ja toista 3-5 krt. päivässä tai tarpeen mukaan.

Jos myös nenä on tukkoinen, hengitystä ja nenän tukkoisuutta helpottava nenäsuihke Purifying Nasal Spray tuo kokonaisvaltaisempaa apua tukalaan oloon helpottamalla hengitystä ja puhdistamalla nenän.

INC: Luomu propolisuute*, luomuhunaja*, eteeriset timjami-* ja eukalyptusöljyt*.

*Luomuviljellyt raaka-aineet

Ravintoarvot 1,9 millilitrassa:

Propolis uute 1,39g (josta 222 mg propolista

Hunajaa 714mg

Eteeriset öljyt: Timjami -Thymus vulgaris L. 420 µg / Eukalyptus- Eucalyptus globulusLabill. 84 µg

HUOM!! Ei suositella mehiläistuotteille allergisille henkilöille, raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 12-vuotiaille lapsille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Älä ylitä suositeltua päivittäisannosta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

Paino 50 g (gramma)

Valmistaja

Propolia

40 vuoden kokemus mehiläistuotteiden valmistuksesta. Marc-Alain Bernard, Apimab Laboratoiresin perustaja ja Propolia® -brändin luoja, on alusta alkaen vaikuttanut teoillaan mehiläisten elinolosuhteiden parantamiseen.  Sanotaan, että hänen intohimonsa on siirtynyt tuotteiden DNA:han ja tuloksena on rakkaudella, tinkimättömällä raaka-aineiden valinnalla sekä rautaisella ammattitaidolla valmistettuja huippulaatuisia mehiläistuotteita. He ovat erikoistuneet vuodesta 1979 lähtien vain ja ainoastaan mehiläistuotteiden valmistamiseen ja kehittämiseen ollen tänä päivänä yksi maailman johtavista alan ammattilaisista. Tuotteiden huippulaatua kuvaa niissä käytetty korkea puhtaan tiivistetyn propoliksen määrä sekä vuosikymmenien aikana saavutettu rautainen ammattitaito. Yrityksen tuotteissa korostetaan raaka-aineiden luomupitoisuutta ja yksittäisten raaka-aineiden hankkimista sertifioiduilta toimittajilta. Raaka-aineiden huippulaatu sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen jokaisessa vaiheessa, on luonnollinen osa toimintaa.  Laadukkaat raaka-aineet ja omassa laboratoriossa valmistettavat farmaseuttiset koostumukset ovat yrityksen tuotteiden tehon perustoja.

Luonnon innoittamana

Mehiläiset tarvitsevat puhtaan ja pilaantumattoman luonnon voidakseen antaa meille antimensa parhaimmillaan. Ja ne antimet ovat meidän tuotteillemme elintärkeitä. Varmistaaksemme, että tuotteemme ovat mahdollisimman luonnollisia, hankimme raaka-aineet luomuviljelijöiltä, jotka kunnioittavat luontoa ja kantavat siitä huolta. Tuotteet ovat luomusertifioituja, jotta sinäkin asiakkaanamme voit täysin luottaa niihin.
Shopping Cart
Scroll to Top