,

Luomu Hamppurouhe 350g, Hamppufarmi

4,30 

Hamppurouhe on hampunsiemenistä kylmäpuristusmenetelmällä tuotettu hienojakoinen jauhe, joka on erinomainen proteiinien ja kuitujen lähde.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 6430051640056 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Hamppufarmi

Markkinoiden hienoin ja pehmein hamppurouhe on hampunsiemenistä kylmäpuristusmenetelmällä tuotettu hienojakoinen jauhe, joka on erinomainen proteiinien ja kuitujen lähde. Valmistuksessa ei ole käytetty mitään kemikaaleja tai kuumia lämpötiloja.

  • Tästä tuotteesta löydät kasvikunnan kattavimman syötävissä ja käytettävissä oleva proteiinin. Se sisältään kehomme kaikki 8 välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa.
  • Proteiinista 65% on erittäin korkealaatuista, erittäin helposti imeytyvässä muodossa (edestiini) , loppu 35% on hyvin imeytyvässä muodossa (albumiinia).
  • Lisäksi rouheessa on omega-3 ja omega-6 rasvahapot ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3).
  • Hampunsiemen on myös yksi harvoista siemenistä jossa on lehtivihreää sekä arvokkaita gammalinoleenihappoa (GLA) 4% ja stearidonihappoa (SDA) 2%.

Erittäin hyvä raaka-aine ketogeeniseen ruokavalioon sen todella vähäisen hiilidydraattimäärän vuoksi.

Proteiini: 32%, kuitu: 40%, rasvat 11%, hiilihydraatit 2,3 %

LUOMU

Käyttö: Lisää jauhetta puuroon, jogurttiin, ruuanvalmistukseet tai pirtelöön. Käytä osana urheilusuorituksen jälkeen nautittavaa palautusjuomaa.

Valmistusmaa: Suomi

Paino 380 g (gramma)

Valmistaja

Hamppufarmi

Shopping Cart
Scroll to Top