,

Luomu Equident Matrix 454g

130,00 

Equident Matrix on sertifioitu orgaaninen sienijauheseos, mikä on erityisesti suunniteltu tukemaan ravitsemuksellisesti hevosesi suun terveyttä. Equident sienijauheen ainesosilla, on tunnettuja, myös yleistä hyvinvointia ja immuunijärjestelmää tukevia ominaisuuksia.

Saatavuus: Varastossa

Equident Matrix on sertifioitu orgaaninen sienijauheseos, mikä on erityisesti suunniteltu tukemaan ravitsemuksellisesti hevosesi suun terveyttä. Equident sienijauheen ainesosilla, on tunnettuja, myös yleistä hyvinvointia ja immuunijärjestelmää tukevia ominaisuuksia.

Equident Matrix sienijauhe hevosille

 • Turvallinen – ei sisällä kiellettyjä aineita
 • Eläinlääkäreiden suosittelema – saanut etikettiinsä eläinlääkäreiden suositusleiman sekä maininnan ”Veterinary Grade Formula”  Amerikassa
 • Luomu sienijauhe – kasvatettu, käsitelty ja pakattu huippu moderneissa sertifioiduissa cGMP-tiloissa Carlsbadissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa

 

Patentoitu ja sertifioitu orgaaninen luomu sienijauheseos sienistä:

 • Punaloisikka Cordyceps militaris
 • Lakkakääpä eli Reishi Ganoderma lucidum
 • Rivikääpä Antrodia camphorate
 • Putkivinokas Pleurotus eryngii

Muut ainesosat: Orgaanisen sienirihmaston kasvatuspohjana kaura

Annostelu:
Annostelaan rehuannoksen mukana tai suoraan suuhun nesteeseen sekoitettuna, kun hevonen on syönyt rehuannoksen. Nirsoille hevosille tai hevosille, jotka eivät syö heinän lisäksi täysrehuja voidaan tehdä ”sieniherkku” sekoittamalla jauhe omenasoseeseen tai muusattuun banaaniin.

 • 10 grammaa (1 mittalusikka) päivittäin.
 • Suositeltu aloitusannostus on 2 mittalusikallista (20g) päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan jaettuna aamu- ja iltaruokintaan, jos mahdollista.
 • 2 mittalusikallista (20g) päivässä annostusta voidaan jatkaa tarvittaessa
 • Suositellaan syötettäväksi kuureina, kunnes tilanne suussa on todettu paremmaksi, tai jatkuvana tukena esim.EORTH

Käyttökokemuksia voit lukea täältä englanniksi 

Huomioitavaa:
Suosittelemme aina eläinlääkärin konsultointia ennen täydennysrehun aloittamista. Turvallista käyttöä tiineille tai jalostukseen tarkoitetuille eläimille ei ole tutkittu, sillä tuote on täydennysrehu ei luvan varainen eläinlääke. Kaikki tuotteen ainesosat on hyväksytty myös EU:n rehuainerekisterissä rehuaineina.

Ei ihmisravinnoksi. Pidä poissa lasten ja eläinten ulottuvilta. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi ihmisravinnoksi tarkoitetuille eläimille. 

Pakkaus: 454 grammaa– 45 päivän annostelu yhdelle hevoselle.

Ensimmäinen pakkaus riittää 30 päiväksi (suositeltava aloitusannostus on kaksinkertainen ylläpitoon nähden kahden ensimmäisen viikon ajan).

Parasta ennenKts pakkaus

Säilytys: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa

 

”Yleisimmät hammassairaudet, mitkä johtuvat pH:n laskusta ja bakteereiden lisääntymisestä suussa”

Eriasteiset ientulehdukset ja diasteemat, mitkä etenevät hoitamattomina hampaan kiinnityskudostulehdukseksi (periodontiitti) ja, joka voi johtaa hampaan irtoamiseen. Tämä on tiettävästi kaikista kivuliain hevosen suussa olevista sairauksista. Infundibulaarikaries hampaan purupinnoilla ja Perifeerinenkaries hampaan reunojen pinnoilla. Limakalvojen haavaumat. EORTH yleensä iäkkäämpien hevosten etenevä hammassairaus mikä luokitellaan etuhampaiden kiinnityskudossairaudeksi.

Paino 500 g (gramma)

Valmistaja

​Mushroom Matrix™

Shopping Cart
Scroll to Top