,

Luomu Antiplakki kookoshammastahna 75ml, Ecodenta

6,50 

Hammastahnan vaikuttava aine sinkkisuola tunnetaan bakteereja vastustavasta vaikutuksestaan; se auttaa irrottamaan hampaiden pinnalle muodostuneita bakteeriyhdyskuntia ja vähentämään uuden plakin muodostumista.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 4770001002155 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Ecodenta

Hammastahnan vaikuttava aine sinkkisuola tunnetaan bakteereja vastustavasta vaikutuksestaan; se auttaa irrottamaan hampaiden pinnalle muodostuneita bakteeriyhdyskuntia ja vähentämään uuden plakin muodostumista.

  • Kookosöljyä pidetään perinteisesti hampaita valkaisevana sekä suun pahanhajuista hengitystä poistavana luonnollisena aineena.
  • Luonnolliset lisäaineosat auttavat poistamaan hampaista plakin ja täten estämään hammaskiven muodostumista hammasväleihin.
  • Ksylitoli tunnetaan hammaskiilteen remineralisoitumista edistävistä ominaisuuksistaan.
  • Hammastahna on pehmeästi kookoksen makuinen ja piparmintunraikas.
  • Fluoriton.
  • Ehkäisee hammaskiven muodostumista

*Luomusertifioitu, hammaslääkärien testaama.

Käytä hampaiden harjauksessa herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi tahnaa mahdollisimman vähän.

INC: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Xylitol, Cellulose gum, Sodium Coco-Sulfate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Zinc Citrate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*(Limonene), Aroma , Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

99% Luonnollisia raaka-aineita

*10 % Luomutuotettuja raaka-aineita

Pakkauskoko: 75 ml

Paino 85 g (gramma)

Valmistaja

Ecodenta

Luonnon luomaa, tieteen kehittämää. Suunhoidon dinosaurukset, jotka me kaikki tunnemme, ovat saaneet jyllätä täällä liian kauan. Emme ole kuten he sillä me teemme asiat eri tavalla. Meissä on sisäänrakennettuna halu kehittää asioita eteenpäin, löytää suuruus tuntemattomasta, haastaa tavanomaista.  Me haluamme luoda uutta ja parempaa tapaa pitää huolta suusta ja hampaista. Me Ecodentalla hyödynnämme luonnon super ainesosia ja tieteen super aivonystyröitä sillä yhdessä ne ovat enemmäin kuin osiensa summa. Haluamme antaa sinulle ja sinun super rakkaillesi jotain ainutlaatuista. Ecodenta on super + luonnollista suunhoitoa. Laboratoriomme sai alkunsa 5 intohimoisen biokemistin halusta luoda innovatiivisia tuotteita käyttäen luonnollisia ainesosia. Meillä on yli 30 vuoden kokemus luonnollisen kosmetiikan kehittämisestä ja valmistuksesta hyödyntäen kasviuutteita, bio-teknologisia ja osin myös synteettisiä aktiivisia ainesosia terveen ihon, hiusten ja hampaiden hyväksi. Filosofiamme ydin on aina ollut luonnossa ja innovoinnissa. Pyrimme jatkuvasti nostamaan rimaa ja tekemään töitä parhaiden biologian, kemian, hammaslääketieteen, dermatologian ja kosmetiikan osaajien kanssa. Tuotteemme ovat dermatologien ja suunhoidon ammattilaisten tunnustamia.
Expert Line Organic Line Green Line
Shopping Cart
Scroll to Top