, ,

Lucerne Mix 15kg, Havens

39,00 

Paljon proteiinia / valkuaista ja omega öljyjä samasta paketista. Alhainen sokeri (7,3 %) ja tärkkelys (2,4%). Korkealaatuisten sinimailasproteiinien ja aminohappojen lähde.  Optimoitu ca/ph-suhde.

Tuotetunnus (SKU): 8715214001706 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valmistaja:Havens

Alfalfaa / sinimailasta, timoteitä ja pellavaa (myös öljynä) sekoitettuna & hakemuodossa

“Tarjotaan” suoraan paalista (ei tarvitse kostuttaa)

  • Paljon proteiinia / valkuaista ja omega öljyjä samasta paketista
  • Alhainen sokeri (7,3 %) ja tärkkelys (2,4%)

Korkealaatuiset timoteiheinän (Phleum pratense), sinimailanen (medicago sativa) ja pellavatuotteiden (linum usitatissimum) sekoitukset. MIXiä voidaan käyttää täydellisesti hevosen ruokavalion parantamiseen (proteiinit, aminohapot) ja ruokailuajan pidentämiseen (sekoitettuna tiivisterehuun). Korkea kuitupitoisuus edistää pureskelua, mikä auttaa syljen tuotantoa, joka on tärkeä osa ruoansulatuskanavan terveyttä. Hyvin pureskeleva hevonen on onnellinen hevonen. Pellavansiemenet ovat luonnollinen omegahappojen lähde.

  • Ei sisällä melassia, jyviä tai viljan sivutuotteita
  • Korkealaatuisten sinimailasproteiinien ja aminohappojen lähde
  • Optimoitu ca/ph-suhde
  • Alhainen sokeripitoisuus (7,3%) ja tärkkelyspitoisuus (2,4%); sopii ruokavalioon, jossa on vähän ei-rakenteellisia hiilihydraatteja
  • Pellavansiemen- ja pellavaöljy tarjoavat arvokkaita omegahappoja

Ruokintaohjeet:
Paali (15 kg) on jaettu 10 1,5 kg:n annokseen, joten se on helppo annostella. HAVENS MIX on erinomainen valinta lisättäväksi kaikenlaisiin tiivisterehuihin, ja sitä voidaan käyttää osittaisena tai täydellisenä rehun korvikkeena. Ihanteellisen ca/ph-suhteen vuoksi ruokintamäärälle ei aseteta rajoituksia (toisin kuin Lucernilla)

Paino 15000 g (gramma)

Valmistaja

Havens

Shopping Cart
Scroll to Top