Lacto Seven Chew

11,00 

Maitohappobakteeri, joka maistuu koko perheelle.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 641530035740 Osasto:
Valmistaja:Vitabalans

Ihmisen suolistossa arvellaan olevan jopa 1,5 kg:n verran mikrobeja. Suurin osa suolistomikrobeista on bakteereita, joita suolistossa elää satoja tai jopa tuhansia eri lajeja. Suoliston bakteeristo muokkautuu ja kehittyy syntymästä alkaen aina pariin ikävuoteen asti. Sen jälkeen suolistomikrobiston koostumus on melko pysyvä ja hyvin yksilöllinen, ja eniten koostumusta muuttavat ruokavalio ja antibioottihoito. Terveessä suolistomikrobistossa vallitsee tasapaino, jossa ei ole tasapainoa häiritseviä bakteereita.

LACTO SEVEN CHEW -purutabletissa on seitsemän erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (mm. Lactobacillus– ja Bifidobacterium-kantoja) ja D3-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä. Makuna on mansikka-vadelma, joka maistuu koko perheelle. Tabletti on makeutettu ksylitolilla.

Bakteereilla ainutlaatuinen suojaus
Lacto Sevenin maitohappobakteereilla on erityinen Bio-Support™-suojaus, jossa bakteereita ympäröi peptidi-hiilihydraattiseos. Suojauksen ansiosta bakteerit kestävät mahan happamuutta, ja ne säilyvät elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Suolessa bakteerit kiinnittyvät suolen seinämään ja lisääntyvät.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
G, L, Sokeriton
KÄYTTÖ
Käytä Lacto Seven Chew -tabletteja päivittäin tai kuuriluontoisesti. Mansikka-vadelman makuinen purutabletti sopii koko perheelle.
KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 1–2 tablettia sisältää:
1–2 miljardia cfu elävää maitohappobakteeria*
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus casei
Lactobacillus reuteri
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus
D3-vitamiinia 2–4 μg *valmistushetkellä
Ainesosat
Makeutusaine (ksylitoli), maitohappobakteerivalmiste [maltodekstriini, antioksidantti (askorbiinihappo)], täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), mansikka- ja vadelma-aromit, kolekalsiferoli. Sisältää pieniä jäämiä maidosta ja soijasta.
ANNOSTUS
Aikuisille 1–2 tablettia päivässä.
Yli 1-vuotiaille lapsille 1 tabletti päivässä.
Tabletit pureskellaan tai imeskellään.
PAKKAUSKOOT
50 tablettia
Valmistusmaa Suomi

Valmistaja

Vitabalans

Vitabalansin tuotevalikoimasta moni erityisruokavaliota noudattava löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja suurin osa tuotteista sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Vitabalans on  suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Paino 80 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lacto Seven Chew”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös