Kesäihottumaloimi Light, Boett Ab

209,00 235,00 

Boett Light on kevyempi versio Boett kokonaan suojaavasta kesäihottumaloimesta. Loimessa ei ole mahaläppää. Loimi suojaa hännän, harjan ja selän hevosta sekä hyönteisiltä että auringolta.

Tulossa varastoon huhtikuussa /-24, halutessasi voit ennakotilata

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Boett Ab

Boett kesäihottumaloimi Light – versio, väri tumman ruskea

Osittain suojaava Boett ihottumaloimi. Suojaloimia on käytetty vuodesta 1989 ja tulokset ovat olleet erittäin hyviä. Monet eläinlääkärit suosittelevat ongelmatapauksissa loimia päivittäiseen käyttöön.

 • Boett Light on kevyempi versio Boett kokonaan suojaavasta kesäihottumaloimesta.
 • Loimessa ei ole mahaläppää.
 • Loimi suojaa hännän, harjan ja selän hevosta sekä hyönteisiltä että auringolta.
 • Samanaikaisesti loimi myös rauhoittaa ihon kutinaa niin, että hevonen on rauhallinen ja käyttäytyy normaalisti.
 • Mikäli loimi otetaan käyttöön ennen kuin hevonen oireilee, on mahdollista, että ongelmilta vältytään kokonaan kauden aikana.
 • Jos loimet otetaan käyttöön iho-oireiden jo alettua, niin mekaaninen ärsyke helpottuu ja iholle annetaan mahdollisuus parantua.
 • Ihoa tulee kuitenkin hoitaa asianmukaisesti, loimi tukee ihon hyvinvointia.Suojaloimet on valmistettu polyesterijerseystä. Kangas on hengittävä ja hylkii vettä. Auringonpaisteella loimi toimii kuten hikiloimi ja lämpö poistuu kankaan läpi. Sateen jälkeen loimi kuivuu nopeasti hevosen ruumiinlämmön vaikutuksesta. Suojaloimia voidaan siis käyttää joka säällä. Hevonen voi pitää loimea vuorokauden ympäri, sekä tallissa että ulkona.Miten käytät Boett Light – suojaloimea

  Pääset parhaisiin tuloksiin, mikäli käytät loimea johdonmukaisesti aina kun hevonen on ulkona. Poikkeuksena kuitenkin ratsastus tai muu hevosen käsittely/liikunta sekä sääolosuhteet, jolloin hyönteiset eivät vaivaa, kuten rankkasade tai kova tuuli. Loimea voi käyttää ympäri vuorokauden riippumatta säästä, mutta muista aina tarkistaa että loimi on kiinnitetty kunnolla.

  Loimi on flourcarbon-käsiteltyä, 100% polyesteriä ja on siksi vettä hylkivä ja hengittävä. Mikäli loimi laitetaan hikiselle hevoselle, hevonen kuivuu nopeasti. Loimi ei ime vettä eikä muutu painavaksi sataessa. Sateen päättyessä sekä loimi että hevonen kuivuvat nopeasti. Koska aurinko sekä hevosen hiki rasittaa loimen kangasta loimi on kulutustavara. Loimen keskimääräinen elinikä on kaksi – kolme kautta, kuitenkin riippuen loimen käyttömäärästä. Jokaisen loimen mukana seuraa korjauspaloja.

  Suosittelemme hienopesua 40 astetta. Loimi kestää rumpukuivausta. Lointa EI SAA PESTÄ vahvoilla pesuaineilla ja eikä käyttää huuhteluainetta. Suosittelemme vesipesua ilman aineita. Täten kangas ei haperru eikä veny.

  Loimi puetaan hevoselle pään yli, ja se tapahtuu helpoimmin, kun rypistät loimen renkaaksi ja toisella kädellä pujotat sen hevosen pään yli. Vedä loimi koko hevosen yli ja kiinnitä jalkanauhat. On tärkeää, että loimen selkäpituus on oikea, häntäkiilan tulee ylittää häntäjuuri siten, että hevonen voi hyvin nostaa ja heiluttaa häntäänsä. Jos loimi on liian pitkä, niin selän kohdalle voi ommella vekin tai vekkejä. Jos loimi on liian lyhyt, niin Sinun tulee hankkia suurempi loimi.
  HUOM! Yksikään resorivyö ei saa olla löysällä, kun säädöt on tehty. Anna hevosen liikkua vapaasti tarhassa tarkkailun alaisena n. 15 min. jotta näet, että loimi istuu kunnolla.

  Kokotaulukko:

 

Boett
loimen koko
Boett
hupun koko
Loimen selänpituus Esimerkki hevonen
00 00 80cm Miniatyyri hevonen
0 0 90cm Mini Shetlanninponi
1 1 105cm Shetlanninponi
2 2 115cm B-poni, Russponi
3 3 125cm C-poni, Islanninhevonen
3+ 3 tai 4 125cm+ Islanninhevonen, leveä runko, leveä lapa
4 4 135cm D-poni, isot Islanninhevoset
4+ 4 tai 5 135cm+ Isot Islanninhevoset, leveä runko, leveä lapa
5 5 140cm Lämminverinen, Arabi
5+ 5 tai 6 140cm+ Lusitano, Quarter
6 6 145cm Puoliverinen
7 6 tai 8 150cm Friisiläinen
7+ 8 tai 9 150cm+ Friisiläinen, leveä runko
8 8 170cm Kylmäverinen
8+ 8 tai 9 170cm+ Kylmäverinen, Ardenner, leveä runko
9 9 175cm Shireläinen

 

 

Koko

3, 4, 5, 6, 7

Valmistaja

Boett Ab

Shopping Cart
Scroll to Top