,

Kentucky Karron Oil 4,54L, Foran Equine

38,60 

Kentucky Karron Oil on korkealaatuinen pellavaöljypohjainen täydennysrehu hevosille. Sisältää Omega 3- ja 6- rasvahapot, jotka tukevat hyvää ruuansulatusta, kiiltävää karvapeitettä ja lisää hyvinvointia.

Saatavuus: Varastossa

Kentucky Karron oil – laadukas Irlantilainen pellavaöljyvalmiste

  • Omega 3 ja 6-rasvahapot
  •  Ylläpitämään ruuansulatuselimistön hyvinvointia
  • Ihon ja karvapeitteen hyvinvointiin

Kentucky Karron Oil on korkealaatuinen pellavaöljypohjainen täydennysrehu hevosille. Sisältää Omega 3- ja 6- rasvahapot, jotka tukevat hyvää ruuansulatusta, kiiltävää karvapeitettä ja lisää hyvinvointia. Ne tukevat myös erityisesti immuunijärjestelmää, koska molemmat ovat antioksidantteja. Useissa maissa pellavaöljyä pidetään yhtä tärkeänä kuin heinää ja kauraa päivittäisessä ruokinnassa. Se sisältää paljon tärkeitä tyydyttämättömiä rasvahappoja. Ravinnelisän käyttö näkyy hevosen hyvinvoinnista. Karva kiiltää upeasti.

Kentucky Karron Oil on nestemäinen täydennysrehu ainutlaatuisella pellavaöljyemulsiolla. Kentucky Karron Oil sisältää luonnossa esiintyviä linoleeni- ja linoleiinihappojen glyseridejä, jotka tukevat ihon hyvinvointia sekä kiiltävää karvapeitettä. Välttämättömät rasvahapot on lisättävä ruokintaan yleiskunnon ylläpitämiseksi, koska elimistö ei pysty tuottamaan niitä.

Emulgointi auttaa ylläpitämään hyvää imeytymistä ja ruuansulatusta. Kentucky Karron Oil on ihanteellinen täydennysrehu, josta on hyötyä oreille, tammoille, varsoille ja valmennuksessa oleville hevosille.

Koostumus: Raaka pellavaöljy, puhdistettu vesi, kalsiumhydroksidi.
Ravintoaineet: Raakaproteiini 0.5%, Raakakuitu 0%, Raakarasva 47.2%, Kosteus 46.8%, Natrium 0%
Annostus:
Päiväannos sekoitetaan rehun joukkoon;
Kilpailevat ja valmennettavat hevoset 60 ml
Orit ja jalostustammat 60 ml
Nuoret hevoset 60 ml
Varsat 30 ml
Ravista hyvin ennen käyttöä.

Paino 5000 g (gramma)

Valmistaja

Foran

Foran Equine on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla. Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman, joihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille.
Shopping Cart
Scroll to Top