,

Juicy Fruit Kids Lasten hammastahna 75ml, Ecodenta

8,50 

Herkullinen purukuminmakuinen aloe veraa ja xylitolia sisältävä hammastahna puhdistaa lapsen suun hellävaraisesti estäen hammaskiven muodostumista. Fluoriton tahna kosteuttaa suuta ja ikeniä.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 4770001001400 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Valmistaja:Ecodenta

Ecodenta Juicy Fruit hammastahna lapsille

Herkullinen purukuminmakuinen aloe veraa ja xylitolia sisältävä hammastahna puhdistaa lapsen suun hellävaraisesti estäen hammaskiven muodostumista. Fluoriton tahna kosteuttaa suuta ja ikeniä.

  • Käytä hampaiden harjauksessa herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi tahnaa mahdollisimman vähän.

INC: Glycerin*, Aqua*, Hydrated Silica*, Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Xylitol*, Cellulose gum*, Aroma*, Citric Acid*, Potassium Sorbate*, Sodium Benzoate*, Xylitol*, Cellulose Gum*, Aroma*.

*99,7% natural origin of total COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS standard.

**10% of the total ingredients are from Organic Farming.

Pakkauskoko 75 ml

Paino 75 g (gramma)

Valmistaja

Ecodenta

Luonnon luomaa, tieteen kehittämää. Suunhoidon dinosaurukset, jotka me kaikki tunnemme, ovat saaneet jyllätä täällä liian kauan. Emme ole kuten he sillä me teemme asiat eri tavalla. Meissä on sisäänrakennettuna halu kehittää asioita eteenpäin, löytää suuruus tuntemattomasta, haastaa tavanomaista.  Me haluamme luoda uutta ja parempaa tapaa pitää huolta suusta ja hampaista. Me Ecodentalla hyödynnämme luonnon super ainesosia ja tieteen super aivonystyröitä sillä yhdessä ne ovat enemmäin kuin osiensa summa. Haluamme antaa sinulle ja sinun super rakkaillesi jotain ainutlaatuista. Ecodenta on super + luonnollista suunhoitoa. Laboratoriomme sai alkunsa 5 intohimoisen biokemistin halusta luoda innovatiivisia tuotteita käyttäen luonnollisia ainesosia. Meillä on yli 30 vuoden kokemus luonnollisen kosmetiikan kehittämisestä ja valmistuksesta hyödyntäen kasviuutteita, bio-teknologisia ja osin myös synteettisiä aktiivisia ainesosia terveen ihon, hiusten ja hampaiden hyväksi. Filosofiamme ydin on aina ollut luonnossa ja innovoinnissa. Pyrimme jatkuvasti nostamaan rimaa ja tekemään töitä parhaiden biologian, kemian, hammaslääketieteen, dermatologian ja kosmetiikan osaajien kanssa. Tuotteemme ovat dermatologien ja suunhoidon ammattilaisten tunnustamia.
Expert Line Organic Line Green Line
Shopping Cart
Scroll to Top