Ice Blue Leg Cooler kylmägeeli 500ml, CDM

18,50 

Nopeavaikutteinen ja helppokäyttöinen kylmägeeli jaloille, joka rauhoittaa nopeasti lämpimät tai väsyneet jalat. Ice Blue sisältää useita ensiluokkaisia ainesosia, kuten arnikaa ja hamamelista, jotka viilentävät ja rentouttavat, kun taas mentoli ja kamferi rauhoittavat ja viilentävät.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 5021544000894 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valmistaja:Car&Day&Martin
Jäähdyttävä linimentti
Välittömästi virkistävä ja rauhoittava geelimäinen linimentti lämpimille, väsyneille jaloille tai jaloille, joihin on kertynyt nestettä.
  •  Nopeavaikutteinen ja helppokäyttöinen kylmägeeli jaloille, joka rauhoittaa nopeasti lämpimät tai väsyneet jalat.
  • Ice Blue sisältää useita ensiluokkaisia ainesosia, kuten arnikaa ja hamamelista, jotka viilentävät ja rentouttavat, kun taas mentoli ja kamferi rauhoittavat ja viilentävät.
  • Ice Blue Leg Cooler -kylmägeeli sisältää mentolia, kamferia ja arnikaa, jotka tunnetaan rauhoittavista ja viilentävistä ominaisuuksista, hamamelis, jolla on tehokas supistava vaikutus, ja teepuuöljyä, joka tunnetaan perinteisistä paikallisista tukivaikutuksistaan.

Käyttö: Levitä laimentamattomana jalkoihin viilentämään ja rauhoittamaan raskaan liikunnan, kovalla alustalla työskentelyn, potkujen ja kolhujen jälkeen. Ei edellytä käärettä tai huuhtelua. Ice Blue voidaan myös laimentaa virkistävää kokovartalopesua varten. Sisältää kamferia ja mentolia

Paino 600 g (gramma)

Valmistaja

Car&Day&Martin

Shopping Cart
Scroll to Top