,

Honey C 1l, Foran

30,90 

Honey +C on yrttisiirappi, joka varmistaa hevosen hengitysteiden, nielun ja suun hyvinvoinnin. Se irrottaa limaa ja rauhoittaa hengitysteiden ärsytystä.

Saatavuus: Varastossa

 

Honey + C – yrttipohjainen valmiste hengitysteiden hyvinvointiin!

  • Hengitysteiden hyvinvoinnin edistämiseen
  •  Vastustuskyvyn kohottamiseen, sisältää runsaasti C-vitamiinia
  • Yrttiuutteet hoitavat tukkoisuutta tehokkaasti

Honey+ C on nimensä mukaisesti tuote, joka sisältää C-vitamiinia, yrttiuutteita ja hunajaa nestemäisessä muodossa. Honey +C on voittamaton yhdistelmä hevosen vastustuskyvyn kohottamiseen ja hengitysteiden hoitoon. Honey +C on yrttisiirappi, joka varmistaa hevosen hengitysteiden, nielun ja suun hyvinvoinnin. Se irrottaa limaa ja rauhoittaa hengitysteiden ärsytystä.
Kaikki Honey +C siirapin sisältämät yrtit ovat suoraan luonnosta. Hunajaa on lisätty makeutusaineeksi ja samalla se hidastaa liuoksen kulkua suusta vatsalaukkuun. Näin yrtit vaikuttavat mahdollisimman tehokkaasti suussa ja sitä kautta myös hengitystiehyissä.

Hunajalla on myös positiivinen vastustuskykyä kohottava vaikutus ja sen on todettu hillitsevän yskää. C-vitamiinilla on myös todettu olevan hyviä vaikutuksia hengitystievaivojen tukihoidossa. Lakritsijuuriuute, timjamiuute ja hurtanminttu-uute vaikuttavat positiivisesti limaa irrottavasti, lievittävät yskänärsytystä ja avaavat hengitysteitä.

Honey +C yrttisiirappia voidaan laittaa ruiskulla suoraan suuhun esim. 20-30 min ennen suoritusta.
Koostumus: Nestemäinen glukoosi, sorbitoli, glyseroli, lakritsijuuriuute, timjamiuute, propyleeniglykoli, hunaja, hurtanminttu-uute
Lisäaineet per kg/per 60 ml: Vitamiinit: 3a300 C-vitamiini 15 000mg/1 080mg
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 0.09%, tuhka 0,18%, raakarasva < 0.1%, kosteus 42,27%, raakakuitu 0,05%, natrium 0%.
Annostus:
Sekoitetaan väkirehuun tai annetaan suoraan suuhun.
Hevoset (450-600kg) 60ml
Hevoset (250-450kg) 45ml
Varsat/nuoret hevoset (<250kg) 30ml

Paino 600 g (gramma)

Valmistaja

Foran

Foran Equine on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla. Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman, joihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Honey C 1l, Foran”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top