, ,

Heppahamppu™ ravintopelletti 6kg, Hamppufarmi

25,00 

Hamppupelletti sisältää erittäin hyvin imeytyvän ja laadukkaan hampunsiemenen proteiini koostumuksen. Protskulisä hevosellesi.

Kotimainen HeppaHampun Ravintopeletti on ihanteellinen valkuaislisä kotieläimille, jotka vaativat aitoja luonnon raaka-aineita sisältävää ravintoa ja haluavat pitää lihaksistaan huolta.

Hamppupelletti sisältää erittäin hyvin imeytyvän ja laadukkaan hampunsiemenen proteiini koostumuksen.

  • Soveltuu näin hyvin aktiivisten hevosten ruokavalioon antaen lihaksille tarvittavat rakennusaineet.
  • Samalla hamppupelletti tarjoaa ravintorikkaan öljyn, vatsaystävällisen ja tasapainottavan kuidun, runsaat mineraalit ja monipuoliset vitamiinit.
  • Hamppu ei sisällä juuri lainkaan sokeria/tärkkelystä, joten se sopii hyvin myös ravinnoksi kaviokuumeherkille hevosille ja poneille.
  • Tätä tuotetta ei tarvitse liottaa tai turvottaa ennen käyttöä.
  • Toimii myös herkkupalana, kiitos palana.

Annostus hevosen aktiivisuuden mukaan: 1 dl – 5 dl. 1dl = noin 80g.

Ravintoaineet (100g): Valkuainen 32g (SRV 241), Rasva 12g, hiilihydaatti 2,3g ja Kuitu 40g. Hehkutusjäänös 6,9g. Hivenaineet: Ca 1,8 g/kg, Fe 150 mg/kg, K 9,7 g/kg, Mg 5,6 g/kg, Mn 119 mg/kg, Na 22 mg/kg, P 12 g/kg, Cu 25 mg/kg, Zn 81 mg/kg. Sisältää: E, A, B6, B3, B2, B1, C vitamiineja

Säilytys: Suljettuna kuivassa, auringolta suojassa ja mielellään viileä paikka.

Huom. Hampputuotteiden on todettu sisältävän pieniä määriä kannabioideja, jotka ovat Hippoksen ja FEI:n kiellettyjen lääkeaineiden listalla. Hampputuotteita ei suositella kilpahevosille tai suositellaan 4 vrk. varo-aikaa.

Valmistusmaa: Suomi

Paino 6500 g (gramma)

Valmistaja

Hamppufarmi

Shopping Cart
Scroll to Top