, ,

Heppahamppu™ ravintopelletti 6kg, Hamppufarmi

25,00 

Hamppupelletti sisältää erittäin hyvin imeytyvän ja laadukkaan hampunsiemenen proteiini koostumuksen. Protskulisä hevosellesi.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kotimainen HeppaHampun Ravintopeletti on ihanteellinen valkuaislisä kotieläimille, jotka vaativat aitoja luonnon raaka-aineita sisältävää ravintoa ja haluavat pitää lihaksistaan huolta.

Hamppupelletti sisältää erittäin hyvin imeytyvän ja laadukkaan hampunsiemenen proteiini koostumuksen.

  • Soveltuu näin hyvin aktiivisten hevosten ruokavalioon antaen lihaksille tarvittavat rakennusaineet.
  • Samalla hamppupelletti tarjoaa ravintorikkaan öljyn, vatsaystävällisen ja tasapainottavan kuidun, runsaat mineraalit ja monipuoliset vitamiinit.
  • Hamppu ei sisällä juuri lainkaan sokeria/tärkkelystä, joten se sopii hyvin myös ravinnoksi kaviokuumeherkille hevosille ja poneille.
  • Tätä tuotetta ei tarvitse liottaa tai turvottaa ennen käyttöä.
  • Toimii myös herkkupalana, kiitos palana.

Annostus hevosen aktiivisuuden mukaan: 1 dl – 5 dl. 1dl = noin 80g.

Ravintoaineet (100g): Valkuainen 32g (SRV 241), Rasva 12g, hiilihydaatti 2,3g ja Kuitu 40g. Hehkutusjäänös 6,9g. Hivenaineet: Ca 1,8 g/kg, Fe 150 mg/kg, K 9,7 g/kg, Mg 5,6 g/kg, Mn 119 mg/kg, Na 22 mg/kg, P 12 g/kg, Cu 25 mg/kg, Zn 81 mg/kg. Sisältää: E, A, B6, B3, B2, B1, C vitamiineja

Säilytys: Suljettuna kuivassa, auringolta suojassa ja mielellään viileä paikka.

Huom. Hampputuotteiden on todettu sisältävän pieniä määriä kannabioideja, jotka ovat Hippoksen ja FEI:n kiellettyjen lääkeaineiden listalla. Hampputuotteita ei suositella kilpahevosille tai suositellaan 4 vrk. varo-aikaa.

Valmistusmaa: Suomi

Paino 6500 g (gramma)

Valmistaja

Hamppufarmi

Shopping Cart
Scroll to Top