, ,

Hamppufarmi, Heppahamppu™ rikottu hampunsiemen hevosille 10kg

39,90 

Soveltuu erinomaisesti iho-ongelmallisille hevosille ravintolisäksi, sekä vatsa ongelmaisilla ja tuki/liikuntaelimistön hoitoon. Hellii vatsaa, Hoitaa ihoa ja karvaa, Apua nivelille, Parantaa yleiskuntoa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Rikotulla hampunsiemenellä varmistat rikkaiden ravintoarvojen imeytymisen lemmikillesi. Nyt uudelleen suljettavassa pussissa.

Soveltuu erinomaisesti iho-ongelmallisille hevosille ravintolisäksi, sekä vatsa ongelmaisilla ja tuki/liikuntaelimistön hoitoon.

  • Hellii vatsaa
  • Hoitaa ihoa ja karvaa
  • Apua nivelille
  • Parantaa yleiskuntoa

Kotimainen HamppuFarmin rikoittuhampunsiemen on hevosesi ravinnontäydentäjä, joka muun muassa sisältää erittäin hyvin imeytyvän ja laadukkaan hampunsiemenen proteiinikoostumuksen. Samalla hampunsiemen tarjoaa ravintorikkaan öljyn, vatsaystävällisen / tasapainoisen kuidun, runsaat mineraalit ja monipuoliset vitamiinit. Hamppu ei sisällä juuri lainkaan sokeria/ tärkkelystä, joten se sopii hyvin ravinnoksi kaviokuumeherkille hevosille ja poneille. Soveltuu erinomaisesti iho-ongelmallisille hevosille ravintolisäksi sekä tuki ja liikuntaelimistön hoitoon.

Annostus: Hevoset 0,5 dl – 6 dl. Hevosen koosta ja aktiivisuudesta riippuen. Ponit 0,5 – 1 dl. Voi antaa sellaisenaan tai sekoittaa muun ravinnon sekaan.

Paino:40 – 45g/dl

Hampunsiemen ei vaadi liotusta, eikä muodosta geeliä.

Rehuanalyysi: Kuiva-aine: 91.8 %, Tuhka: 5,03 %, Kosteus: 8,2 % Valkuainen: 21,8 %, Hiilihydraatti: 33 %, Raakakuitu: 27 % Rasva: 32 %, Kalsium (Ca): 1,4 g/kg, Rauta (Fe): 120 mg/kg Kalium (K): 7,6 g/kg, Magnesium (Mg): 4,2 g/kg Mangaani (Mn): 91 mg/kg,Natrium (Na): 21 mg/kg Fosfori (P): 9 g/kg,Kupari (Cu): 18 mg/kg Sinkki (Zn): 60 mg/kg

Huom. Hampputuotteiden on todettu sisältävän pieniä määriä kannabioideja, jotka ovat Hippoksen ja FEI:n kiellettyjen lääkeaineiden listalla. Hampputuotteita ei suositella kilpahevosille tai suositellaan 4 vrk. varo-aikaa. 

UUDELLEEN SULJETTAVA PUSSI.

Valmistusmaa: Suomi

Paino 10200 g (gramma)

Valmistaja

Hamppufarmi

Shopping Cart
Scroll to Top