,

Feratone 1l, Foran

34,00 

Feratone – tehokas, markkinoiden parhaaksi kehuttu rauta- ja vitamiinivalmiste. Tukee veren ainesosien muodostumista, ylläpitää verimäärää sekä  käytetään kilpa- ja jalostushevosille, kun lisäravinteiden tarve on kasvanut.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 5390998010903 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Foran

Feratone – tehokas, markkinoiden parhaaksi kehuttu rauta- ja vitamiinivalmiste.

  • tukee veren ainesosien muodostumista
  • ylläpitää verimäärää
  • käytetään kilpa- ja jalostushevosille, kun lisäravinteiden tarve on kasvanut.

Feratone lisäravinnetta käytetään silloin, kun rehun rautapitoisuus ei riitä tyydyttämään hevosen tarvetta. Usein myös erilaisten sairaustilojen (esim. tulehdusten) jälkeen raudan lisäannostus on tarpeellista. Feratone auttaa nopeasti, se on nestemäinen ja imeytyy paremmin kuin jauhevalmisteet.

Feratone sisältää riittävän määrän raudan maksimaaliseen imeytymiseen tarvittavia B – vitamiineja. Koboltti, kupari, sorbitoli ja foolihappo vaikuttavat anemian ehkäisyyn ja edelleen raudan hyväksikäyttöön. C – vitamiinin lisäannostelu on suotavaa rautakuurin aikana. Rautaa ja kalkkia ei tulisi antaa hevoselle samalla ruokintakerralla ja rautakuurin aikana hevosen kovaa rasitusta on syytä välttää.

Paljon rautaa sisältävää lisäravinnetta ei tule syöttää jatkuvasti vaan aina kuuriluontoisesti. Jos rauta-arvoissa tapahtuu jatkuvaa heilahtelua voi kyse olla kuparin puutoksesta. Coppervit tasapainottaa rauta/kuparisuhdetta ja edesauttaa näin raudan imeytymistä.

Paino 1100 g (gramma)

Valmistaja

Foran

Foran Equine on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla. Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman, joihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Feratone 1l, Foran”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top