,

Fenwick maski ääntä vaimentavilla korvilla, tarrakiinnitys

150,00 

Fenwickin Liquid Titanium -maski, joissa on ääntä vaimentava korva osio- > todella hyvä lisävaruste hevosille, joita häiritsevät helposti kovat ja yllätykselliset äänet.

Tilaustuote, toimitusaika 2vk.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Fenwick

Fenwickin Liquid Titanium -maski, joissa on ääntä vaimentava korva osio- > todella hyvä lisävaruste hevosille, joita häiritsevät helposti kovat ja yllätykselliset äänet.

  • Nämä maskit on suunniteltu edistyneellä Liquid Titanium -teknologialla, jonka on osoitettu edistävän rentoutumista ja vähentävän stressiä hevosilla.
  • Ääntä vaimentava korvaosio on ainutlaatuinen ominaisuus, joka auttaa vaimentamaan kovia ääniä, joten se on täydellinen hevosille, jotka ovat herkkiä koville äänille.
  • Tämä voi auttaa vähentämään pelotteluriskiä ja parantaa hevosen yleistä keskittymiskykyä harjoittelun tai kilpailun aikana.
  • Nämä maskit on valmistettu hengittävästä, kosteutta siirtävästä kankaasta, ja ne tarjoavat hevosellesi maksimaalisen mukavuuden.
  • Maski asettuu tiukasti pään ympärille varmistaen, että se ei luista tai liuku harjoituksen aikana.
  • Maski on myös helppo pukea ja riisua, joten se on kätevä valinta kaikille hevosomistajille.
  • Hevosten, jotka käyttävät Fenwickin Liquid Titanium -maskeja, joissa on ääntä vaimentava korva, on osoitettu toimivan paremmin meluisissa ympäristöissä, keskittyen paremmin ja stressaavat vähemmän.
  • Tämä voi johtaa parantuneeseen suorituskykyyn, pienempään loukkaantumisriskiin ja nautittavampaan kokemukseen sekä hevoselle että ihmiselle

Väri : Musta

Kankaan ominaisuudet: Hypoallergeeninen 50+ UPF-UV-esto Hengittävä, kosteutta imevä ja nopeasti kuivuva. Antibakteerinen Neopreenissä on Stretch, joka mahdollistaa mukavan istuvuuden Konepesu ja  Ilmakuivaus

Mask sizing XSmall Small Medium Large Xlarge
Between Eyes 3″ – 7,5cm 3″ – 7,5cm 4.75″ – 12cm 5″ – 12,5cm 5.5″ – 13,5cm
Poll to bottom of mask 13″ – 32,5cm 13.5″ – 34cm 15″ – 37,5cm 16″ – 40cm 17″ – 42,5cm
Circumference at cheek bones 18″ – 45cm 20″ – 50cm 21″ – 52,5cm 23″ – 57,5cm 24″ – 60cm

***Measurements are approximate as masks are hand made in USA. A tight, compression-type fit is not necessary for effectiveness.

XSmall: ponies, weanlings

Small: ponies, yearlings, Morgan, Arabians

Medium: refined quarter horses, small thoroughbreds 

Large: thoroughbreds, standardbreds

XLarge: larger heads, warmbloods

Ear Heigth
XSmall 4,5″ – 11,25cm
Small 4,5″ – 11,25cm
Medium/Large 6″ – 15cm
XLarge 7″ – 17,5cm
Koko

S, M, L, XL

Valmistaja

Fenwick

Fenwick Equestrianin Liquid Titanium Far InfraRed -tuotteissa on käytetty patentoitua tekniikkaa.  Heidän tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti.
Shopping Cart
Scroll to Top