,

Energy+recovery (palautumisjuomajauhe), Jakke

25,50 38,10 

  Koiran terveyden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että se juo riittävästi vettä päivittäin, jotta se pysyy iloisena ja virkeänä. Jakke Energy+Recovery on suunniteltu varmistamaan, että koirasi saa tarpeeksi nestettä. Erinomainen tuote kovassa rasituksessa olevalle koiralle. Erityisesti kuumilla säillä tämä tuote on ykkösvalinta jokaiselle koiralle. Tukee koiran nestetasapainoa erilaisissa tilanteissa, kuten kovassa rasituksessa, kuljetuksen aikana, kuumeen yhteydessä tai ripulin aikana.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Valmistaja:Jakke

Jakke Energy + recovery on energiapitoinen ja palautumista tukeva juomajauhe koirille.

  • Sisältää rasvaa, proteiinia, hiilihydraatteja, elektrolyyttejä, aminohappoja, vitamiineja ja hivenaineita.
  • Suunniteltu tukemaan koiran nestetasapainoa mm. kovassa rasituksessa, kuljetuksen aikana, kuumeen yhteydessä tai ripulin aikana.
  • Sisältää lesitiiniiä, heraproteiinia, maltodekstriiniä (perunasta), dekstroosia, vitamiiniseosta, magnesiumfostaattia, lysiiniä, metioniinia, kalsiumkarbonaattia ja liha-aromia.

Lesitiini sisältää runsaasti fosfolipidejä ja tyydyttymättömiä rasvahappoja (linoli-ja linoleenihappo, jotka tunnetaan myös nimillä Omega-3 ja Omega-6). Nämä rasvat ovat erittäin tärkeitä solujen toiminnalle. Lesitiinin rasvat auttavat tehokkaasti energiavarastojen täydentämiseen.

Heraproteiini on nopeasti imeytyvä proteiini, joka sisältää paljon aminohappoja, jotka ovat tärkeitä lihasten palautumiselle ja kasvulle. Tähän heraproteiini on erinomainen lähde.

  • Maltodekstriini (perunasta) valmistetaan tärkkelyksestä ja se on hiilihydraattien lähde, joka vapautuu ja sulaa nopeasti ja näin sen ohella muut Jakke Energy+Recoveryn aineosat  imeytyvät nopeasti.

Huom! Maltodekstriini on elintarvikelaatua, joten glukoalkaloideista ei ole vaaraa.

Dekstroosi (eli glukoosi) on hiilihydraatti ja myös erinomainen energianlähde. Se varastoituu lihaksiin glykogeeninä. Rasituksen jälkeen nopea glukogeenivarastojen täydentäminen on tärkeää nopean palautumisen varmistamiseksi.

Käyttöohje

Sekoitetaan veteen

  • Ennen rasitusta: 1 mitta (7 g) / 2 dl vettä per koiran 10 elopainokiloa
  • Rasituksen jälkeen: 1½ mittaa /  2 dl vettä/ per koiran 10 elopainokiloa

Voi antaa esim. jo 1-2 päivää ennen suoritusta, suoritusaamuna sekä pari tuntia ennen itse suoritusta (eli useita kertoja pieniä määriä).

 

Ravintoaineet g/ 100 g: valkuainen 22, rasva 31, hiilihydraatit 42, natrium 0,3, magnesium 0,12, kloridi 0,85, kalium 0,41, kalsium 0,05, fosfori 0,06

Lisäaineet mg/ kg: E-vitamiini (3a700) 151, C-vitamiini (3a300) 495, B1-vitamiini (3a821) 16, B2-vitamiini 30, B6-vitamiini (3a831) 21, B12-vitamiini 0,05, niasiini (3a315) 110, pantoteenihappo (3a841) 94, foolihappo (3a316) 3, metioniini 1, lysiini 8

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

250g, 500g

Valmistaja

Jakke

Shopping Cart
Scroll to Top