,

E´lyte 3kg, Pavo

63,60 

Pavo E’lyte on elektrolyyttivalmiste ja sisältää kaikki tarvittavat ravinteet oikeissa suhteissa. Etenkin suhteet ovat tärkeitä asianmukaisen täydennyksen kannalta. Pavo E’lyte sisältää ylimääräistä magnesiumia, koska hevonen menettää myös tämän mineraalin, kun se hikoilee ja magnesiumin rooli kehon prosesseissa ei pidä aliarvioida.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 8714765901497 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Pavo

Pavo E’lyte on elektrolyyttivalmiste ja sisältää kaikki tarvittavat ravinteet oikeissa suhteissa. Etenkin suhteet ovat tärkeitä asianmukaisen täydennyksen kannalta. Pavo E’lyte sisältää ylimääräistä magnesiumia, koska hevonen menettää myös tämän mineraalin, kun se hikoilee ja magnesiumin rooli kehon prosesseissa ei pidä aliarvioida. Monet muut elektrolyytit eivät sisällä magnesiumia, tai vain vähäinen määrä tätä ainetta. Tuote ei sisällä vehnätuotteita, joten se soveltuu myös gluteenittomaan ruokaan.

  • Hevonen ei vain hikoile kesällä, kun on lämmin. Talvella voimakas harjoittelun tai kilpailun jälkeen voi olla tarpeen myös täydentää elektrolyyttejä.
  • Kun hevonen klipataan, jonka seurauksena hiki kuivuu nopeammin, saattaa näyttää siltä kuin ne eivät hikoilisi paljoa.  Varmista, että nämä hevoset saavat riittävästi elektrolyyttejä.
  • Kun hevonen hikoilee, se menettää paitsi kosteuden, mutta myös kehon  mineraaleja kuten natrium, kalium, kloori, kalsium ja magnesium. Näillä aineilla on keskeinen rooli lihasten aineenvaihdunnassa, ja niitä kutsutaan elektrolyytteiksi. Jos kadonneita elektrolyyttejä ei ole täydennetty, kestävyys vähenee. Merkittävissä puutteissa voi esiintyä kuivumista ja koliikkia. Jos hevonen ei kykene suorittamaan tietyn harjoittelun kestävyyden puutteen vuoksi tai se tuntuu turhalta, saattaa olla tarpeellista täydentää elektrolyyttejä

 

Hevoset joutuvat usein tottumaan elektrolyyttien makuun. Aloita pienellä määrällä ja nosta hitaasti määrää. Sekoita Pavo E’lyte rehun kanssa. Nirsoille syöjille voi lisätä omenamehua. Vaihtoehtoisesti voit antaa elektrolyyttejä sekoitettuna omenasoseeseen tyhjän matolääke -putken avulla.

Saatavana 3 kg: n ämpäriin, jossa on suljettava kansi.

  • Voi syöttää sellaisenaan

Koostumus: sinimailanen / natriumkloridi (suola) / ruisjauho / magnesiumasetaatti / dekstroosi / kaliumkloridi / pellavaöljy / natriumsitraatti

Ravintosisältö: Proteiini 6,7% / Rasva 3% / Kuitu 10,3% / Tuhka 35,7% / Sokeri 11% / Tärkkelys 3% / Dekstroosi 6% / EWpa 0,34EWpa / DE 2,8MJ/kg / ME 2,2MJ/kg / Kalsium 0,6% / Natrium 10,1% / Kalium 4,1% / Magnesium 1,2% / Fosfori 0,3% / Kloridi 15,6g

 

Paino 3500 g (gramma)

Valmistaja

Pavo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “E´lyte 3kg, Pavo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top