,

Elektrolyytti 1500g, Trikem

19,50 

Miksi elektrolyytit?
Fyysisen rasituksen, kuten liikunta  ja kilpailu, hevonen menettää suuria määriä elektrolyyttejä hien kautta. Hevosen on siis nautittava elektrolyyttejä palauttaakseen  kehon tasapaino. Nesteen ja elektrolyyttien välinen epätasapaino voi näkyä hevosen  hitaan elpymisenä, uupumuksen kautta, kuivumisena, heikentyneenä ihastoimintana  ja heikentyneenä suorituksena. Myös kuumuus aiheuttaa elektrolyyttien apätasapainon.

 

Saatavuus: Varastossa

Miksi elektrolyytit?
Fyysisen rasituksen, kuten liikunta  ja kilpailu, hevonen menettää suuria määriä elektrolyyttejä hien kautta. Hevosen on siis nautittava elektrolyyttejä palauttaakseen  kehon tasapaino. Nesteen ja elektrolyyttien välinen epätasapaino voi näkyä hevosen  hitaan elpymisenä, uupumuksen kautta, kuivumisena, heikentyneenä ihastoimintana  ja heikentyneenä suorituksena. Myös kuumuus aiheuttaa elektrolyyttien epätasapainon.

Mitkä hevoset voivat syödä elektrolyyttejä?
Elektrolyyttejä voidaan antaa kaikille hevosille. On aiheellista antaa suurempi  annos hevosen harjoittelupäivinä ja kilpailupäivinä  tai jos se kärsii löysistä ulosteista.

  • treenit / kisat
  • kuumuus
  • löysä uloste
  • kuljetukset
  • neste – suolatasapainon korjaaminen

Annostus
Suuri hevonen (500 kg) 50 – 100 ml/vrk, Poni (250 kg) 25 – 50 ml/vrk

Vihje!
Sekoita elektrolyytit rehuun tai juomaveteen. Voit jopa yrittää tehdä oman elektrolyyttibuustin  sekoittamalla 60 mlTrikemin energiaöljy yhdessä 50 ml:n kanssa
elektrolyytit ja anna hevoselle heti koulutuksen jälkeen taikilpailu. Älä unohda, että hevosella pitää olla saatavilla raikasta puhdasta  vettä.

 

Lisäaineet/50 ml (50 g) / 1000 g
Natrium 10 g /  200 g
Magnesium 55 mg / 1,1 g
muut: Natriumkloridi, natriumbikarbonaatti, natriumsitraatti, magnesiumsulfaatti, dekstroosi
Analyyttiset ainesosat
Kalsiumia 340 mg/kg
Natriumia 200 g/kg
Fosfori 160 mg/kg

Paino 1600 g (gramma)

Valmistaja

Trikem

Shopping Cart
Scroll to Top