,

Effol med HoofVital+ 75 ml

19,90 

Effol med HoofVital+ – Effol Med Combat-Thrush geelisuihke kuuriluontoinen hoitoaine säteen ja sädemädän hoitoon joka on tehokas sekä elvyttää kavion ja sopii kaikille hevosille säteiden hyvinvointiin.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 4102460532001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

 

Säteen ja sädemädän hoitoon

  • Effol med HoofVital+ – Effol Med Combat-Thrush geelisuihke kuuriluontoinen hoitoaine säteen ja sädemädän hoitoon
  • Tehokas
  • Elvyttää kavion ja sopii kaikille hevosille säteiden hyvinvointiin
  •  Ei sisällä formaliinia ja ei ole varoaikaaEffol Med combat-thrush geelisuihke kuuriluontoinen hoitoaine säteen ja sädemädän hoitoon.

 

  • Tuote toimii kolmessa vaiheessa:
  • Vaihe yksi kuivaa kavion säteen, poistaa bakteerit ja sienet pesimäalueelta.
  • Vaihe kaksi säätelee kosteustasapainoa.
  • Vaihe kolme estää uusia halkeamia ja lisäbakteerien kulkeutumisen.
    Sopii kaikentyyppisiin kavioihin ja tuotteella ei ole varoaikaa. Se ei sisällä formaliinia.Käyttö: Puhdista ja kuivaa säde huolellisesti. Peitä vaurioituneet alueet kokonaan Combat-Thrush Geelisuihkeella. Toista levitys tarvittaessa. Soveltuu myös ennaltaehkäisyyn.

Painesäiliö:

Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F. lämpötiloille. Käytä suojakäsineitä/ silmiensuojainta.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/pakkaus on toimitettava ongelmajätteen vastaanottopaikkaan. Sisältää 27% syttyviä komponenttej

Paino 150 g (gramma)

Valmistaja

Schweizer-Effol/Effax GmbH

Shopping Cart
Scroll to Top