,

ECLIPSE BIOFARMAB Spirulina 650g

68,40 

Ympäristömyrkyistä vapaa Spiruliina -valmiste. 100% puhdasta mikrolevää

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 7330824005466 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Ympäristömyrkyistä vapaa Spiruliina -valmiste.
Spirulina – Sopii erityisesti kovassa rasituksessa oleville hevosille.
o 100% puhdasta Spirulinaa, ei lisäaineita
o Voi parantaa hedelmällisyyttä
o Runsaasti antioksidantteja
Spirulina on sukua syötäville cyanobakteereille, joita kutsutaan sinivihreiksi mikroleviksi. Monet tutkijat pitävät spirulinaa ”superfoodina”, koska sen ravintosisältö on erittäin korkea. Spirulina on yksi parhaimmista proteiinilähteistä (jopa 70%) ja sisältää suuren määrän tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumin, fosforin, magnesiumin, raudan, sinkin ja kuparin. Sinivihreät levät sisältävät runsaasti aminohappoja, B-vitamiineja sekä suurissa määrin välttämättömiä rasvahappoja. Spirulina on hyvä GLA-lähde (gammalinoleenihappo, joka kuuluu omega 6 -perheeseen) ja se sisältää runsaasti fykosyaniinia. Se on voimakas antioksidantti, joka auttaa kehon immuunijärjestelmää.
Spirulina voi vahvistaa eläinten hedelmällisyyttä ja sitä voidaan antaa tiineille tammoille. Spirulina edesauttaa lisäämään hevosen lihasmassaa ja se tukee palautumista rasituksen jälkeen.
Eläinkokeet ovat näyttäneet, että Spirulinalla on hyvät ominaisuudet uudistaa verisuonia sekä pehmentävä vaikutus niveliin. Ihmiskokeet ovat osoittaneet, että se parantaa vastustuskykyä, suojaa kehon soluja sekä auttaa kehoa poistamaan raskasmetalleja.
Spirulina sisältää mm. 180 % enemmän kalsiumia kuin maito, 670 % enemmän proteiinia kuin tofu, 3100 % enemmän betakaroteenia kuin porkkanat ja 5100 % enemmän rautaa kuin pinaatti.
Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Spirulinasta todellisen ”superfoodin”.
Eclipse Biofarmabilla on tiukat laatuvaatimukset toksiineja ja saasteita vastaan, joka tarkoittaa sitä, että käytämme ainoastaan suljetuissa säiliöissä viljeltyjä mikroleviä, jotta korkeat laatuvaatimuksemme toteutuvat.
Annostus: 1-2 annosmittaa päivittäin. 1 annosmitta = 15 ml (8,5g). Sekoitetaan väkirehuun.
Koostumus: 100 % spirulina
Ravintoaineet: raakakuitu 12,3 %, raakarasva 5,6 %, raakavalkuainen 68 %, tuhka 8,4 %
Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen.

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Paino 750 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ECLIPSE BIOFARMAB Spirulina 650g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Vieritä ylös