,

ECLIPSE BIOFARMAB Rehukalkki 6kg

30,00 

Rehukalkki – kalkkilisä hevosille.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 7330824010194 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Rehukalkki – kalkkilisä hevosille
o Raaka-aine Skandinaviasta
o Käytetään, kun rehu ei sisällä tarpeeksi kalkkia
o Hienorakeista, antaa paremman imeytyvyyden
Skandinaviasta peräisin olevaa, erittäin puhdasta luonnollista kalsiumkarbonaattia. Hienorakeista kalkkia, joka antaa paremman imeytyvyyden. Kalkki tulee lisätä kaikkien hevosten ruokintaan.
Aikuisella hevosella on 1,5 kiloa kalsiumia jokaista 100 kiloa kohden ja noin 35 prosenttia luustosta koostuu kalsiumista. Mineraalit ovat mukana erilaisissa kehon toiminnoissa, kuten; lihasten supistumisessa ja veren hyytymismekanismissa. Suurin osa elimistön kalsiumista on luustossa, joten sitä tarvitsevat erityisesti kasvavat hevoset, mutta se on myös erittäin tärkeä vanhemmille hevosille. Kalsium on myös välttämätöntä monille elimistön toiminnoille, esim. soluille. Jos kalsiumpitoisuus veressä laskee liian alas, niin elimistö alkaa käyttämään hyväkseen luuston kalkkia.
Liikutus lisää kalsiumin tarvetta. Suuret määrät viljaa (sisältävät fosforia) voi aiheuttaa kalsiumvajetta huolimatta siitä, että rehussa on riittävästä kalsiumia. Kalsiumin ja fosforin suhde tulisi olla 1,2:1 – 1, 8:1. Eclipse Biofamabin Rehukalkki on erittäin hyvä kalsiumin lähde!
Koostumus: Kalsiumkarbonaatti
Ravintoaineet: Kalsiumkarbonaatti 95,8%, magnesiumkarbonaatti, diaryylioksidi, alumiinioksidi, piidioksidi
Annostus:
Varsat, nuoret hevoset, imettävät tammat ja kovassa valmennuksessa olevat hevoset 1-2 annosmittaa päivässä. Muut hevoset: ½-1 ½ mittaa päivässä. Sekoitetaan väkirehuun.
1 annosmitta = 30 g sisältää: 12 g puhdasta kalkkia.

Paino 6200 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ECLIPSE BIOFARMAB Rehukalkki 6kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top