,

Eclipse Biofarmab Liniment Blue 250ml

9,00 

Liniment Blue on erittäin tehokas kaksiteholinimentti lihaksille, jänteille, nivelille ja nivelsiteille. Sopii erittäin hyvin myös hierontalinimentiksi. Kätevän kokoinen pullo kuljettaa reissussa mukana.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 7330824010781 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Liniment Blue on erittäin tehokas kaksiteholinimentti lihaksille, jänteille, nivelille ja nivelsiteille. Sopii erittäin hyvin myös hierontalinimentiksi.

  • Vaikuttaa ensin jäähdyttävästi ja sitten lämmittävästi.
  • Linimentin vaikutus on erittäin monipuolinen ja sitä käytetään sekä pehmytkudosten (lihakset) että kovien kudosten hoitoon (jänteet, nivelet, nivelsiteet).

Liniment Blueta käytetään mm. ennen valmennusta esilämmittämään lihaksistoa ennen fyysistä rasitusta. Näin linimentti tarjoaa lämmön ja auttaa lihaksia valmistautumaan rasitukseen. Viilentävä ominaisuus katkaisee sisäisten vaurioiden syntymisen. Kun jäähdytys lakkaa, niin lämpö lisää verenkiertoa, jolloin saadaan nopeasti korjattua mahdolliset vauriot. Liniment Blue on tehokas, mutta lempeä linimentti eli voit käyttää sitä niin usein päivän aikana, kun tarvitset!

Koostumus: Eucalyptusöljy, mentoli, arnika, hamamelisuute, isopropanoli, voidepohja, väriaine E131.

Käyttöohje: Hiero Liniment Blue lihaksiin, jänteisiin ja niveliin. Käytä tarpeen mukaan kerran tai useamman päivässä. Mikäli tahdotaan pitkäaikaisempi lämpövaikutus, kääritään käsitelty alue mahdollisuuksien mukaan.

Paino 300 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top