,

ECLIPSE BIOFARMAB Kurkuma 30x20g

36,40 

Tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 7330824005602 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tehokas antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja.
o Kovassa työssä oleville ja vanhemmille hevosille
o Tehokas antioksidantti
o Neutraloi vapaita radikaaleja
Kurkuma (Curcuma Longa) on voimakas luonnollinen antioksidantti, jolla on vahva kyky neutraloida vapaita radikaaleja. Vaikuttava aine, kurkumiini, on erittäin herkkä ilmalle, kosteudelle ja valolle, mikä asettaa erityisiä vaatimuksia viljelylle, sadonkorjuulle, kuljetukselle ja pakkaamiselle.
Eclipse Biofarmabin kurkuma on valittu erittäin huolellisesti, ja se on hyväksytty kolmella kurkuma pitoisuuden laboratoriokokeella*, eikä siinä ole jäämiä torjunta-aineista ja raskasmetalleista. (*Kun kurkumaa käytetään mausteena (sisällytetään curryyn), siinä ei tarvitse säilyttää vaikuttavia aineosia. Tämä tarkoittaa, sitä että maustekurkuma sisältää yleensä hyvin vähän kurkumiinia ja siinä voi olla myös torjunta-aineiden ja raskasmetallien jäämiä.)

Kurkuma kuuluu inkivääreihin ja tunnetaan parhaiten antiseptisistä ja anti-inflammatorisista (tarkoittaa tulehdusta ehkäisevä tai lievittävä) ominaisuuksista. Kurkumaa on käytetty luonnollisena lääkkeenä ihmisiin tuhansien vuosien ajan bakteereja ja tulehduksia vastaan. Sitä käytetään vieläkin suoliston loisten torjuntaan tukihoitona.

Tuotteen suojaaminen on tärkeää, koska se menettää nopeasti vaikutuksensa ollessaan kosketuksessa hapen, kosteuden ja UV-valon kanssa. Ilmatiiviillä pakkauksella varmistetaan tuotteen säilyvyys kaikissa olosuhteissa. Eclipse Biofarmabilla on tiukat kuljetusvaatimukset sen varmistamiseksi, että tuote säilyttää laadun kuluttajalle saakka.
Eclipse Biofarmab on valinnut aina annospussit pakkaamismateriaalina, koska kurkumaa sisältävät tuotteet täytyy suojata huolellisesti ympäristötekijöiltä.
Avattu pussi tulee antaa tunnin sisällä avaamisesta.
Eclipse Biofarmabilla on ollut kurkumaa raaka-aineenaan jo 1990-luvun alusta lähtien Biosynov Complexissa. Tämä tuote on tarkoitettu ikääntyville ja kovassa käytössä hevosille, ja sitä löytyy yli 20 maasta ympäri maailmaa.
Tuotetieto: Puhdas kurkuma.
Käyttötarkoitus: Ravintolisä harjoitteluun, kilpailuun ja vanhemmille hevosille.
Sisältö: 100% kurkuma.
Annosteluohje:
Normaali annos: 1 pussi / päivä.
Kovan harjoittelun yhteydessä: 1 pussi aamulla ja illalla samana rasituspäivänä. Ei saa seisottaa rehun joukossa. Sekoitetaan hyvin rehun joukkoon juuri annettaessa. (Sisältö hajoaa joutuessaan ilman kanssa tekemisiin.) Avattu pussi tulee antaa tunnin sisällä avaamisesta.

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Paino 750 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ECLIPSE BIOFARMAB Kurkuma 30x20g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Vieritä ylös