,

Eclipse Biofarmab Aloe Vera Haavaspray 99% 200ml

11,20 

Aloe Vera Haavaspray 99%  – Haavojen hoitoon

Hyönteisten puremat, turvotukset ja haavat
Puhdistaa ja antaa parhaat edellytykset optimaaliseen haavan paranemiseen
Sisältää vain ACTIValoe®:a

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 7330824005626 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Aloe Vera 99% haavasuihke on yhtä tehokas haavasuihke hyönteisten puremiin, turvotuksiin ja haavoihin. Käytetään kaikenlaisissa haavoissa. Isot haavat pestään ensin Aloe vera -suihkeella ja levitetään Eclipse Biofarmabin Aloe Vera 95% -geeliä hoidettavalle alueelle. Voidaan käyttää useita kertoja päivässä haava-alueen hoitoon. Suihkepullo, ei pidä ääntä ja siten ääniherkillekin sopiva tuote!

Eclipse Biofarmab käyttää ACTIValoe®: ta, joka on maailman testatuin Aloe Vera- valmiste. Valmistuttaja takaa ainoana sen, että tuotteessa on 10 % polysakkarideja (normaalisti reilusti alle 10%:a).

  • Aloe Vera haavasuihke antaa parhaat edellytykset optimaaliseen haavan parantumiseen.
  • Tuote sisältää lisäksi runsaasti ligniiniä, joka mahdollistaa Aloe Veran imeytymisen ihon syvimpiin kerroksiin ja siten se vie mukanaan vaikuttavat aineet syvemmälle ihokudoksiin, mikä on tärkeää paranemisprosessille.

Aloe Vera 99% haavaspray on yhtä tehokas niin hyönteisten puremiin, turvotuksiin kuin haavojen paranemiseen.

Tuotetieto: Haavaspray
Käyttötarkoitus: Käytetään kaikenlaisissa haavoissa. Isot haavat pestään suihkeella ja levitetään Eclipse Biofarmabin Aloe Vera 95% -geeliä hoidettavalle alueelle. Voidaan käyttää useita kertoja päivässä. Mikäli olet epävarma haavan hoidosta, ota aina ensin yhteyttä eläinlääkäriin.
Sisältö: Aloe Vera. ACTIValoe® on Aloecorp Inc.:n omistama rekisteröity tavaramerkki, joka on maailmassa ainoa jonka puhtaus ja biologinen aktiivisuus on taattu. Omaa IASC- sertfikaati

Purkin koko 200ml

Paino 300 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top