Echinasinkki

13,25 

Echinasinkki sisältää auringonhattu-uutetta (Echinacea), acerola-kirsikkauutetta, sinkkiä, anista ja mentolia.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6410530032992 Osasto:
Valmistaja:Vitabalans

Echinasinkki sisältää auringonhattu-uutetta (Echinacea), acerola-kirsikkauutetta, sinkkiä, anista ja mentolia. Sinkki ja acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän (puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa. Anis ja mentoli maistuvat raikkailta suussa. Makuaineena lakritsi.
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
V, G, L
KÄYTTÖ
Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille, eikä autoimmuunisairauksia sairastaville.
ANNOSTUS
Aikuisille 1 tabletti neljä kertaa päivässä. Tabletin annetaan hitaasti liueta suussa.

KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 4 tablettia sisältää:
C-vitamiinia 68 mg
sinkkiä 13 mg
auringonhattu-uutetta 58 mg
Ainesosat
Fruktoosi, makeutusaine (sorbitoli), täyteaine (selluloosa), lakritsiuute, kiinteyttämisaine (karboksimetyyliselluloosa), acerolakirsikkauute, sinkkiglukonaatti, auringonhattu-uute (Echinacea), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), anisöljy, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), mentoli.
PAKKAUSKOOT
70 tablettia.
Valmistusmaa Suomi

Valmistaja

Vitabalans

Vitabalansin tuotevalikoimasta moni erityisruokavaliota noudattava löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja suurin osa tuotteista sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Vitabalans on  suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Paino 100 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Echinasinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös