,

Dodson&Horrell Yea-sacc 2 kg Hiivavalmiste

94,00 

D&H Yea-Sacc -hiivavalmiste on tarkoitettu tasapainottamaan ja aktivoimaan hevosen ruoansulatusta ja varmistamaan kokonaisvaltaisesti sen suoliston terveellinen toiminta.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164005367 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Yea-Sacc -hiivavalmiste on tarkoitettu tasapainottamaan ja aktivoimaan hevosen ruoansulatusta ja varmistamaan kokonaisvaltaisesti sen suoliston terveellinen toiminta. Lisäravinnetta käytetään erityisesti ruoansulatusongelmien ennaltaehkäisyyn ja vaurioiden parantamiseen sekä varmistamaan rasituksessa olevan hevosen suorituskyky. Pulverimuotoisena tuote on helppo annostella ja sekoittaa osaksi muuta ruokintaa. Tuotteen sisältämä kuivattu, elävä Saccharomyces cerevisiae -hiiva hyödyttää monin tavoin koko ruoansulatusketjua: se tehostaa kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä, ylläpitää ja aktivoi suoliston terveellisen bakteerikannan toimintaa ja normalisoi vatsan PH-tasapainoa. Elävä hiiva estää nopean pH:n pudotuksen eli happamuuden lisääntymisen suolistossa ja siten mm. vähentää koliikin eli ähkyn ilmenemistä ja liiallista suolistokaasujen muodostumista. Elävät hiivasolut myös vakauttavat paksusuolen olosuhteet hyötymikrobeille suotuisiksi. Tästä seuraa tehokkaampi kuitujen sulaminen ja parempi, nopeampi ravintoaineiden imeytyminen sekä suoliston tasaisempi toiminta. Hevosen suoliston tasapaino häiriintyy herkästi mm. ruokinnan muutosten yhteydessä, rasittavissa tilanteissa kuten kuljetusten aikana sekä kovassa rasituksessa kuten kilpailutilanteissa. Mikrobikannan palautuminen normaaliksi voi kestää useita viikkoja, mikä voi heikentää eläimen vointia ja suorituskykyä, joten ruoansulatuksen normaalin toiminnan varmistaminen on erittäin tärkeää. Tuotetta suositellaan myös tammoille ennen varsomista, sillä sen on todettu lisäävän tamman maidon energiapitoisuutta sekä sokerin, proteiinin ja hyödyllisten aminohappojen määrää maidossa. Suositellaan myös seniorihevosten ruoansulatuksen tasapainottamiseen sekä yleisesti herkkävatsaisille hevosille.

Ravintoainekoostumus Proteiini 33,7 % Raakarasva 6,7 % Kuitu 8,5 % Tuhka 8,0 %

Ruokintaohje 2 g per 100 kg hevosen painoa Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 15 ml) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 0,25 – 0,75 mitallista päivässä Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 0,75 – 1,25 mitallista päivässä

Koostumus Kuivattu, elävä Saccharomyces cerevisiae -hiiva. Kasvatettu viljapedillä

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut – Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Paino 2300 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dodson&Horrell Yea-sacc 2 kg Hiivavalmiste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös