,

Dodson&Horrell Soija öljy 5 l Soijaöljyä kätevässä kanisterissa

36,60 

D&H Soya Oil on puhdasta, 100 %:sta kylmäpuristettua, elintarvikelaatuista soijaöljyä. Se antaa korkealaatuista lisäenergiaa vatsaystävällisessä, tiiviissä ja tasaisesti vapautuvassa muodossa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164008856 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Soya Oil on puhdasta, 100 %:sta kylmäpuristettua, elintarvikelaatuista soijaöljyä. Se antaa korkealaatuista lisäenergiaa vatsaystävällisessä, tiiviissä ja tasaisesti vapautuvassa muodossa. Soijaöljy sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvahappoja, jotka parantavat hevosen yleiskuntoa ja vastuskykyä, karvan laatua ja kiiltoa sekä ennaltaehkäisevät ja hoitavat ihon ongelmia. Suositellaan erityisesti kilpahevosille ja raskaaseen harjoitukseen nopean ja turvallisen lisäenergian lähteeksi tai tilanteisiin, joissa väkirehuannos ei riitä kattamaan tarvittavaa energiamäärää. Soveltuu myös herkästi kuumeneville, lihasongelmaisille ja herkkävatsaisille sekä liikalaihuudesta kärsiville hevosille. Ihanteellinen tuote ravihevosille ja kenttä-, este-, koulu- ja kilparatsuille suorituskykyä ja lihaskuntoa parantamaan. Sopii erinomaisesti myös jalostus- ja kasvatuskäyttöön, nuorille hevosille ja seniorihevosten ruokavalion osaksi tukemaan lihasmassan säilyttämistä ja ruoansulatusta. Voidaan käyttää tarvittaessa alipainoisen hevosen painon kasvattamiseen kontrolloidusti tai parantamaan tarjottavan karkearehuruokinnan laatua. Sekoita öljy muuhun ruokintaan.

Ruokintaohje Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 150 ml päivässä Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 300 ml päivässä

Koostumus 100 % soijaöljy

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut – Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Paino 5500 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dodson&Horrell Soija öljy 5 l Soijaöljyä kätevässä kanisterissa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös