,

Placid 1 kg Rentoutusyrtti stressihevosille, Dodson&Horrell

42,25 

D&H Placid on yhdistelmä rentouttavia ja rauhoittavia yrttejä sekä magnesiumia. Se on tarkoitettu erityisesti herkemmille hevosille ja poneille, jotka stressaantuvat, hermostuvat tai kiihtyvät helposti.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164007163 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Placid on yhdistelmä rentouttavia ja rauhoittavia yrttejä sekä magnesiumia.

Se on tarkoitettu erityisesti herkemmille hevosille ja poneille, jotka

  • stressaantuvat,
  • hermostuvat
  • kiihtyvät helposti.
  • Sopii erinomaisesti myös herkästi kuumeneville ja kiimaisille hevosille helpottamaan ja tasaamaan temperamentin vaihteluita.
  • Rauhoittaa hevosta esimerkiksi kuljetusten aikana ja vieraassa ympäristössä ja seurassa.

Tuote sisältää kamomillaa, sitruunamelissaa ja rautayrttiä, jotka ovat tunnettuja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Magnesium tasapainottaa ja rauhoittaa hevosen käytöstä ja rentouttaa lihaksia. Lisäksi magnesium tukee vastuskykyä, ehkäisee tulehduksia ja nivelvaivoja sekä vahvistaa luustoa. Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille.

Ravintoainekoostumus Proteiini 16,0 % Raakarasva 3,0 % Kuitu 21,0 % Tuhka 12,0 % Lisäaineet Natrium 0,2 % Magnesium 1,5 %

Ruokintaohje Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 100 ml = 15 g) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = 1,5 mitallista päivässä Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 2 mitallista päivässä Älä anna tuotetta kantaville tai imettäville tammoille

Koostumus:

  • Kamomilla, sitruunamelissa, rautayrtti, magnesiumoksidi
Paino 1300 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Placid 1 kg Rentoutusyrtti stressihevosille, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top