,

Just Grass 12kg, Dodson&Horrell

35,50 

Just Grass -ruohosekoitus on korkealaatuinen, terveellinen ja maittava proteiini- ja kuitulisä kaikentyyppisille hevosille ja poneille osana muuta karkearehuruokintaa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164010224 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

Just Grass -ruohosekoitus on korkealaatuinen, terveellinen ja maittava proteiini- ja kuitulisä kaikentyyppisille hevosille ja poneille osana muuta karkearehuruokintaa. Se on kuivattua ruohoa ja käy myös jyrsijöille. Siinä on runsaasti energiaa ja korkealuokkaista valkuaista, joka ylläpitää ja kasvattaa hevosen lihasmassaa hallitusti ja tarjoaa monipuolisesti sen tarvitsemia aminohappoja. Rehun erittäin korkea kuitupitoisuus luovuttaa hidasta energiaa tasaisesti ja vatsaystävällisesti ja auttaa hevosen ruoansulatusta, nesteytystä ja painonhallintaa. Ruoho vaatii pureskelua ja on ruokaisaa, mikä lisää syljeneritystä ja ehkäisee ahmimista. Soveltuu keskiraskasta tai raskasta työtä tekeville hevosille sekä hallittuun painon kasvattamiseen. Hyvä lisä myös kilpahevosten ruokavalioon. Ei sisällä melassia, olkea tai säilöntä- ja lisäaineita. Tuotteen luonnollinen sokeripitoisuus on korkea, joten se ei sovi kaviokuumeeseen taipuvaisille hevosille.

Ravintoainekoostumus
Proteiini 13,5 % Tärkkelys 3,0 %
Raakarasva 4,0 % Sokeri 12,0 %
Kuitu 25,0 % Energia 10,0 MJ/kg
Tuhka 9,0 %
Lisäaineet
Kalsium 0,7 %
Fosfori 0,3 %
Natrium 0,1 %
Kupari 7 mg/kg
Magnesium 0,25 %
Kalium 1,6 %
Sinkki 16 mg/kg
Mangaani 30 mg/kg
Rauta 50 mg/kg
Seleeni 0,05 mg/kg
Ruokintaohje
150 – 400 g / 100kg hevosen painoa, 500 kg hevonen = 0,75 – 2,0 kg päivä.
Koostumus
Kuivattu ruohosekoitus (mm. timotei, nurmi- ja ruokonata, raiheinä)

Paino 15500 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Just Grass 12kg, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top