,

Hoof support 1,5 kg Biotiinia, sinkkiä, metioniinia, Dodson&Horrell

58,90 

D&H Hoof Support on yhdessä kengitysseppien ja eläinlääkärien kanssa kehitetty maittava ja pellettimuotoisena pölyämätön lisäravinne, joka vahvistaa kavioita ja sisältää tasapainoisessa suhteessa kaikkia tärkeimpiä hevosen kavionlaatuun vaikuttavia aineita.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164005268 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

D&H Hoof Support on yhdessä kengitysseppien ja eläinlääkärien kanssa kehitetty maittava ja pellettimuotoisena pölyämätön lisäravinne, joka vahvistaa kavioita ja sisältää tasapainoisessa suhteessa kaikkia tärkeimpiä hevosen kavionlaatuun vaikuttavia aineita. Se parantaa kavioiden kasvua ja uusiutumista sekä ehkäisee kavioon tulevia halkeamia ja muita kavio-ongelmia. Hoof Support sisältää erittäin runsaasti kavioiden kasvulle ja terveydelle olennaisia ravinteita kuten biotiinia, sinkkiä, metioniinia ja kalsiumia sekä rypsiöljyä, joka tarjoaa kavioiden tervettä kasvua tukevia Omega-3-rasvahappoja. Seoksen yrtit, minttu ja basilika, tekevät siitä erittäin maistuvaa helpottaen ruokintaa. Sopii erityisesti hevosille ja poneille, jotka kärsivät kavioongelmista sekä kilpahevosille, joiden kaviot ovat jatkuvassa rasituksessa.

Ravintoainekoostumus Proteiini 15,0 % Raakarasva 4,5 % Kuitu 14,0 % Tuhka 23,0 % Lisäaineet Natrium 0,05 % Sinkki 4 000 mg/kg Metioniini 125 g/kg Biotiini 600 mg/kg.

Ruokintaohje 5 g per 100 kg hevosen painoa Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 15 ml = 10 g) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) =10 – 20 g päivässä (1-2 mitallista) Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = 20 – 30 g päivässä (2-3 mitallista)

Koostumus Alfalfa, kalkkikivijauho, rypsiöljy, minttu, basilika

Paino 1800 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoof support 1,5 kg Biotiinia, sinkkiä, metioniinia, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top