,

Digestive support 1,5 kg Vatsan hyvinvointiin, Dodson&Horrell

69,00 

D&H Digestive Support on yhdessä asiantuntijoiden ja eläinlääkärien kanssa kehitetty maittava ja pellettimuotoisena pölyämätön lisäravinne, joka tasapainottaa hevosen ruoansulatusta ja varmistaa kokonaisvaltaisesti sen suoliston terveen toiminnan.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 5029164005251 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

Vatsa kuntoon!
D&H Digestive Support on yhdessä asiantuntijoiden ja eläinlääkärien kanssa kehitetty maittava ja pellettimuotoisena pölyämätön lisäravinne, joka tasapainottaa hevosen ruoansulatusta ja varmistaa kokonaisvaltaisesti sen suoliston terveen toiminnan. Tuotetta käytetään erityisesti ruoansulatusongelmien ennaltaehkäisyyn ja vaurioiden parantamiseen. Tuotteen useat prebiootit ja Actisaf-hiiva edistävät monin tavoin koko ruoansulatusta, mm. kuitujen sulamista ja ravinnon imeytymistä, ehkäisevät suolistovaivoja ja ylläpitävät suoliston terveellistä bakteerikantaa ja vatsan PH-tasapainoa sekä auttavat välttämään liikaruokinnan ongelmia kuten ähkyä ja koliikkia. Yrtit, minttu, sarviapila ja psyllium-jauhe, tukevat ruoansulatuksen normaalia, säännöllistä toimintaa. Käytä muun ruokinnan lisänä rasittavissa tilanteissa ja ympäristönvaihdosten yhteydessä, kuten kilpailutilanteissa, kuljetusten aikana ja laitumelle siirryttäessä tai hevosen ruokintaa muutettaessa. Suositellaan herkkävatsaisille sekä suoliston ja mahan ongelmista, kuten vatsahaavasta, ähkystä tai löysästä vatsasta kärsiville hevosille.

Ravintoainekoostumus Proteiini 12,0 % Raakarasva 3,0 % Kuitu 13,0 % Tuhka 8,0 % Lisäaineet Natrium 0,1 %

Ruokintaohje 3 g per 100 kg hevosen painoa Pakkaus sisältää mitan (jonka tilavuus 15 ml = 12 g) Poni tai pieni hevonen (200 – 400 kg) = n. 5 – 10 g päivässä (0,5-1 mitallista) Täysikasvuinen hevonen (400 – 600 kg) = n. 10 – 15 g päivässä (1-1,5 mitallista)

Koostumus Alfalfa, glukomannaani (20 %), fruktaani (7,5 %), jänönratamon siemen (psyllium 12,5 %), hiiva, minttu, sarviapila

Paino 1800 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Digestive support 1,5 kg Vatsan hyvinvointiin, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top