,

AlfaAlfa Paali 20kg, Dodson&Horrell

48,25 

Alfalfa-hernekasvi eli sinimailanen on laadukas, terveellinen ja maittava proteiini- ja kuitulisä kaikentyyppisille hevosille osana muuta karkearehuruokintaa.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 5029164002489 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

Alfalfa-hernekasvi eli sinimailanen on laadukas, terveellinen ja maittava proteiini- ja kuitulisä kaikentyyppisille hevosille osana muuta karkearehuruokintaa. Siinä on runsaasti energiaa ja korkealuokkaista valkuaista, joka ylläpitää ja kasvattaa hevosen lihasmassaa hallitusti ja tarjoaa monipuolisesti hevosen tarvitsemia aminohappoja. Rehun erittäin korkea kuitupitoisuus luovuttaa hidasta energiaa tasaisesti ja vatsaystävällisesti ja auttaa ruoansulatusta, nesteytystä ja painonhallintaa sekä ehkäisee ahmimista ja kuumenemista. Alfalfa on myös luonnostaan oivallinen ravinteiden, vitamiinien ja kivennäisten lähde sisältäen mm. runsaasti kalsiumia, joka auttaa hevosen luuston rakentumista ja vahvistumista sekä ruoansulatuksen ja lihaksistontoimintaa. Sisältää vain vähän tärkkelystä; rehuun on lisätty vähäinen määrä melassia pölyämisen estämiseksi. Soveltuu erityisesti hevosille keskiraskaassa ja raskaassa harjoituksessa, seniorihevosten ruokavalion osaksi tukemaan lihasmassan säilyttämistä ja ruoansulatusta sekä yleisesti parantamaan tarjottavan karkearehun laatua. Tunnetaan myös luserni-nimellä.
Ravintoainekoostumus
Proteiini 15,0 % Tärkkelys 3,0 %
Raakarasva 2,5 % Sokeri 6,5 %
Kuitu 30,0 % Energia 10,0 MJ/kg
Tuhka 9,0 %
Lisäaineet
Kalsium 1,5 %
Fosfori 0,2 %
Natrium 0,1 %
Kupari 6,5 mg/kg
Lysiini 6,5 g/kg
Magnesium 0,2 %
Suola 0,55 %
Kalium 2,5 %
Rikki 0,25 %
Sinkki 14 mg/kg
Mangaani 44 mg/kg
Rauta 264 mg/kg
Ruokintaohje
100 – 600 g / 100kg hevosen painoa, 500 kg hevonen = 0,6 – 3,0 kg päivä
Koostumus
Alfalfa (sinimailanen), melassi.

Paino 18500 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AlfaAlfa Paali 20kg, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top