,

AlfaAlfa Oil Plus18kg, Dodson&Horrell

46,00 

Alfaalfa Oil Plus on sekoitus silputtua, ravinteikasta sinimailasta ja laadukasta rypsiöljyä.

Saatavuus: Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 5029164002847 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Valmistaja:Dodson&Horrell

Alfalfa Oil Plus on sekoitus silputtua, ravinteikasta sinimailasta ja laadukasta rypsiöljyä. Se on terveellinen ja maittava proteiini- ja kuitulisä kaikentyyppisille hevosille osana muuta karkearehuruokintaa tai sellaisenaan.

 • Siinä on paljon korkealuokkaista valkuaista, joka ylläpitää ja kasvattaa hevosen lihasmassaa hallitusti ja tarjoaa monipuolisesti hevosen tarvitsemia aminohappoja.
 • Sisältää myös runsaasti öljyä, joka antaa vatsaystävällistä, tasaisesti vapautuvaa lisäenergiaa ja lisäksi parantaa hevosen ihon ja turkin kuntoa.
 • Rehun erittäin korkea kuitupitoisuus tarjoaa hidasta energiaa ja auttaa ruoansulatusta, nesteytystä ja painonhallintaa sekä ehkäisee ahmimista.
 • Alfalfa on myös luonnostaan oivallinen ravinteiden, vitamiinien ja kivennäisten lähde sisältäen mm. runsaasti kalsiumia, joka auttaa hevosen luuston rakentumista ja vahvistumista sekä ruoansulatuksen ja lihaksiston toimintaa.
 • Ei lisättyä sokeria eikä melassia ja vain vähän tärkkelystä, joten sopii kaviokuumeesta kärsiville hevosille ja helposti kuumenevien hevosten ruokintaan.
 • Rehu on käsitelty pölyämisen estämiseksi, mikä suojelee hevosen hengitysteitä.
 • Soveltuu erityisesti hevosille raskaassa harjoituksessa, joten on ihanteellinen tuote ravihevosille ja kenttä-, este-, koulu- ja kilparatsuille suorituskykyä ja lihaskuntoa parantamaan.
 • Sopii erinomaisesti myös jalostus- ja kasvatuskäyttöön, nuorille hevosille ja seniorihevosten ruokavalion osaksi tukemaan lihasmassan säilyttämistä ja ruoansulatusta.
 • Voidaan käyttää tarvittaessa alipainoisen hevosen painon kasvattamiseen kontrolloidusti tai parantamaan tarjottavan karkearehun laatua.
  Ravintoainekoostumus
  Proteiini 14,0 % Tärkkelys 3,0 %
  Raakarasva 12,0 % Sokeri 5,0 %
  Kuitu 30,0 % Energia 12,5 MJ/kg
  Tuhka 7,0 %
  Lisäaineet
  Kalsium 1,7 %
  Fosfori 0,2 %
  Natrium 0,1 %
  Kupari 6,5 mg/kg
  Lysiini 6,5 g/kg
  Magnesium 0,2 %
  Suola 0,55 %
  Kalium 2,5 %
  Rikki 0,25 %
  Sinkki 14 mg/kg
  Mangaani 44 mg/kg
  Rauta 264 mg/kg
  Ruokintaohje osana karkearehua:
  150 – 400 g / 100kg hevosen painoa
  500 kg hevonen = 0,75 –2,0 kg päivä
  Koostumus
  Alfalfa (sinimailanen), rypsiöljy
Paino 18500 g (gramma)

Valmistaja

Dodson&Horrell

Dodson&Horrell rehut - Eväät hyvään elämään. Markkinajohtaja, Tieteellinen tutkimus, Egologisuus, ISO 14001 ympäristöstandardi, Takuu laadusta ja  Valikoima josta löydät juuri oikean rehun hevosellesi. Myydään myös lavoittain (33 säkkiä) valitse säkit ja pyydä lavatarjous kuljetettuna tallillesi!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AlfaAlfa Oil Plus18kg, Dodson&Horrell”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top