Crampixon

9,40 

Crampixon on vahva ja tehokas yhdistelmävalmiste kramppeihin ja suonenvetoihin.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6410530035566 Osasto:
Valmistaja:Vitabalans

Suonenvedosta puhuttaessa tarkoitetaan yleensä jalassa esiintyvää lihaskramppia. Se tuntuu äkillisenä, joitakin sekunteja tai minuutteja kestävänä kovana kipuna kramppaavassa lihaksessa, yleensä pohkeessa, takareidessä tai jalkaterän lihaksissa. Tavallisimmin suonenvedot vaivaavat yli 50-vuotiaita, mutta lihaskrampit ovat tuttu riesa myös urheilijoille. Tyypillisesti suonenvetoja esiintyy etenkin öisin.
Lihaskrampin syynä on lihasta hermottavan liikehermon tahaton aktivoituminen, mikä saa lihaksen supistumaan äkillisesti. Kyseessä on siis hermoston ja lihaksen yhteistoiminnan häiriö.
Crampixon on vahva ja tehokas yhdistelmävalmiste kramppeihin ja suonenvetoihin. Hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä kliinisesti tutkittua B-vitamiiniyhdistelmää sisältävän valmisteen koostumus on suunniteltu vaikuttamaan sekä lihasten että hermoston toimintaan: Magnesiumilla on keskeinen rooli lihasten supistumisen säätelyssä, ja se on tärkeä kivennäisaine lihasten ja hermoston normaalille toiminnalle. B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit puolestaan ovat välttämättömiä hermosolujen normaalille toiminnalle.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
V, G, L, sokeriton
KÄYTTÖ
Aikuisille kramppeihin ja suonenvetoihin. Yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittuja B-vitamiineja tukee sekä lihasten että hermoston toimintaa.
ANNOSTUS
2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Tabletin voi puolittaa.
KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:

Magnesium 375 mg
B1-vitamiini (tiamiini) 100 mg
B2-vitamiini (riboflaviini) 5 mg
B6-vitamiini (pyridoksiini) 20 mg
B9-vitamiini (foolihappo) 400 µg
B12-vitamiini (kobalamiini) 300 µg
Ainesosat
Magnesiumsitraatti, täyteaine (selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini.
PAKKAUSKOKO
80 tablettia
Valmistusmaa Suomi

Valmistaja

Vitabalans

Vitabalansin tuotevalikoimasta moni erityisruokavaliota noudattava löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja suurin osa tuotteista sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Vitabalans on  suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Paino 180 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Crampixon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös