, ,

Collagen+HA, sisältää UC-II-kollageenia, Jakke

51,40 239,00 

Jakke Collagen+HA sisältää kollageeni UC-II®:sta, ruusunmarjaa, kurkumaa ja hyaluronihappoa (yli 90 %:sta) – eikä mitään täyteaineita ! ! ! Jakke Collagen+HA on täydennysrehu koirille  ja kissoille rustojen ja nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Kaikki raaka-aineet ovat turvallisesti elintarvikelaatuisia.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Valmistaja:Jakke

Erinomainen nivelravinne koiralle ja kissalle, joilla on nivelrikko, niveltulehdus tai muita nivelongelmia / koirille  ja kissoille rustojen ja nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin .

  • Ainoa kotimainen koirien nivelvalmiste jossa on UC-II®-kollageenia!
  • Sisältää kollageeni UC-II®:sta, ruusunmarjaa, kurkumaa ja hyaluronihappoa (yli 90 %:sta) ja hyaluronihappoa on 5000 mg/ kg. – eikä mitään täyteaineita
  • Kaikki raaka-aineet ovat elintarvikelaatuisia.

Jakke Collagen+HA sisältää kollageeni UC-II®:sta, ruusunmarjaa, kurkumaa ja hyaluronihappoa (yli 90 %:sta) – eikä mitään täyteaineita ! ! ! Jakke Collagen+HA on täydennysrehu koirille  ja kissoille rustojen ja nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Kaikki raaka-aineet ovat turvallisesti elintarvikelaatuisia.

Sisältää UC-II®:a (40 mg/ 2 mittalusikallista), joka on denaturoimatonta kollageenityyppi II:a (kanan rintalastasta)

Kollageeni UC-II® :n valmistajalta saadun tiedon mukaan UC-II® ja hyaluronihappo (HA) eivät kumoa toistensa vaikutusta, vaan vaikuttavat erinomaisesti yhdessä samassa tuotteessa!

Käyttöohje:

Annetaan päivittäin ruokaan sekoitettuna, 2 mittaa  kaikenkokoisille koirille (30g:n purkki riittää 30vrk:tta)

(mitta 1 ml ~ 0,5 g)

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

200g, 30g, 60g

Valmistaja

Jakke

Shopping Cart
Scroll to Top