Vitabalans C-Vita Strong 1000 mg

11,00 

Runsaasti C-vitamiinia sisältävä tabletti aikuisille. C-vitamiinia tulisi saada ruoasta päivittäin, sillä vesiliukoisena vitamiinina se ei varastoidu elimistöön.

Saatavuus: Varastossa

C-vitamiinia tulisi saada ruoasta päivittäin, sillä vesiliukoisena vitamiinina se ei varastoidu elimistöön. Parhaita C-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat hedelmät, marjat ja kasvikset. Niitä kannattaa nauttia päivittäin ja erityisesti tuoreina, sillä vitamiini tuhoutuu herkästi ruoanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta.

C-vitamiinilla on elimistössä monta tärkeää tehtävää. Sitä tarvitaan vastustuskyvyn eli immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan, ja lisäksi se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on välttämätön myös kollageenin muodostumiselle verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

V, G, L, sokeriton

KÄYTTÖ
Ota C-vitamiinitabletti ruokailun yhteydessä, sillä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

ANNOSTUS
Aikuisille 1 tabletti päivässä runsaan nestemäärän kanssa.

KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
C-vitamiinia 1000 mg

AINESOSAT
L-askorbiinihappo (C-vitamiini), täyteaineet (selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väriaine (titaanidioksidi).

PAKKAUSKOOT
120 tablettia
Valmistusmaa Suomi

Valmistaja

Vitabalans

Vitabalansin tuotevalikoimasta moni erityisruokavaliota noudattava löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja suurin osa tuotteista sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Vitabalans on  suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Paino 200 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitabalans C-Vita Strong 1000 mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös