Vitabalans C-Vita + sinkki 500mg

13,65 

C-VITA+SINKKI-mansikanmakuisessa imeskelytabletissa on runsaasti C-vitamiinia ja sinkkiä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6410530034798 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Valmistaja:Vitabalans

C-vitamiini ja sinkki vaikuttavat vastustuskykyyn, sillä ne edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Elimistön monimutkaisessa immuunijärjestelmässä on valkosoluilla keskeinen merkitys. Valkosoluja on monenlaisia, useat ovat syöjäsoluja, jotka tuhoavat elimistöön joutuneet bakteerit, toiset taas tuottavat vasta-aineita. Valkosolujen C-vitamiinipitoisuus on korkea. Kun valkosolut puolustautuvat bakteereita ja viruksia vastaan, valkosolujen C-vitamiinipitoisuus vähenee, mutta pitoisuus voidaan palauttaa nauttimalla runsaasti C-vitamiinia noin viikon ajan.

C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini toimii myös antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä, jota aiheuttavat mm. tupakointi, liikunta ja saasteet. Riittävä C-vitamiinin saanti auttaa vähentämään myös väsymystä ja uupumusta.
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

V, G, L,

ANNOSTUS
Aikuisille 1 imeskelytabletti päivässä.

KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
C-vitamiinia 500 mg
sinkkiä 15 mg

AINESOSAT
Fruktoosi, L-askorbiinihappo, natriumaskorbaatti, täyteaine (selluloosa), makeutusaine (sorbitoli, sukraloosi), sinkkisitraatti, mansikka-aromi, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

PAKKAUSKOKO
120 tablettia
Valmistusmaa Suomi

Valmistaja

Vitabalans

Vitabalansin tuotevalikoimasta moni erityisruokavaliota noudattava löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja suurin osa tuotteista sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Vitabalans on  suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Paino 220 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitabalans C-Vita + sinkki 500mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös