Biotin Strong Hair & Nail

14,90 

Biotin Strong Hair & Nail -tableteissa on hiuksille ja kynsille biotiinia, rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa ja sinkkiä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6410530033920 Osasto:
Valmistaja:Vitabalans

Ohuet hiukset tai liuskoittuvat kynnet ovat monelle tuttuja. Hiukset ja kynnet ovat sarveisainetta eli keratiinia. Se on vahva proteiini, jonka rakennetta lujittaa rikki. Hius kasvaa juuresta, jossa solut tuottavat jatkuvasti uutta keratiinia, mikä kovettuu keratiinisäikeiksi muodostaen hiuksen sisäosan. Kynsilevy koostuu kolmesta keratiinikerroksesta ja niiden välissä olevasta rasvasta. Kynnen juuressa oleva vaalea, puolikuuta muistuttava alue on pehmeää keratiinia, joka kovettuu kovaksi keratiiniksi kynnen kärkeä kohti. B-vitamiineista biotiinia tarvitaan keratiinin muodostamiseen. Biotiini edistääkin hiusten pysymistä normaalina. Hiusten ja kynsien hyvinvointia täydentää sinkki, joka ylläpitää hiusten ja kynsien normaalia kuntoa.
Biotin Strong Hair & Nail -tableteissa on hiuksille ja kynsille biotiinia, rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa ja sinkkiä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
V, G, L, Sokeriton
ANNOSTUS
Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.
Ei lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville.
KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Biotiinia 5 mg
Sinkkiä 15 mg
Metioniinia 40 mg
Ainesosat
Sinkkiglukonaatti, täyteaineet (selluloosa, tärkkelys), L-metioniini, D-biotiini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).
PAKKAUSKOKO
60 tablettia
Valmistusmaa Suomi

Valmistaja

Vitabalans

Vitabalansin tuotevalikoimasta moni erityisruokavaliota noudattava löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja suurin osa tuotteista sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Vitabalans on  suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Paino 50 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Biotin Strong Hair & Nail”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart
Vieritä ylös