,

Biosynov Complex 30x40g, Eclipse Biofarmab

53,90 

Biosynov Complex – Kurkuma, vihersimpukka ja vitamiinit. Biosynov Complexia käytetään erityisesti aktiivisilla hevosilla, ikääntyvillä hevosilla sekä kovassa valmennuksessa olevilla hevosilla. Nivelten hyvinvointiin.

 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7330824011016 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Biosynov Complex – Kurkuma, vihersimpukka ja vitamiinit. Biosynov Complexia käytetään erityisesti aktiivisilla hevosilla, ikääntyvillä hevosilla sekä kovassa valmennuksessa olevilla hevosilla.

  • Kurkumaa ja vihersimpukkaa, annospakattu
  •  Vanhenevista hevosista aktiivisiin hevosiin

Ei varoaikaa!

Kurkuma (Curcuma Longa) on voimakas luonnollinen antioksidantti, jolla on vahva kyky neutraloida vapaita radikaaleja. Vaikuttava aine, kurkuma, on erittäin herkkä ilmalle, kosteudelle ja valolle, mikä asettaa erityisiä vaatimuksia viljelylle, sadonkorjuulle, kuljetukselle ja pakkaamiselle.

Eclipse Biofarmabin kurkuma on valittu erittäin huolellisesti, ja se on hyväksytty kolmella kurkuma pitoisuuden laboratoriokokeella*, eikä siinä ole jäämiä torjunta-aineista ja raskasmetalleista. (*Kun kurkumaa käytetään mausteena (sisällytetään curryyn), siinä ei tarvitse säilyttää vaikuttavia aineosia. Tämä tarkoittaa, sitä että maustekurkuma sisältää yleensä hyvin vähän kurkumiinia ja siinä voi olla myös torjunta-aineiden ja raskasmetallien jäämiä.)

  • Biosynov Complex sisältää myös uutetta vihersimpukoista, joissa on runsaasti luonnollisia glukosaminoglykaania. Glycosaminoglykageeni on aine, joka auttaa ravinteiden nopeassa kuljetuksessa mm. nivelissä, nivelrustoissa ja jänteissä. Biosynov Complex sisältää myös antioksidantteja, E- ja C- vitamiinia sekä lesitiiniä, jotka ovat erityisen tärkeitä lisääntyneessä lihasaktiviteetissa. Yhdessä näiden aineiden kanssa kurkuma (luonnollinen antioksidantti) auttaa ennaltaehkäisemään mahdollisia tulehduksia ja hillitsemään kipua. Kurkuma on viime vuosina noussut pintaan hyvistä vaikutuksistaan niveltenhyvinvoinnissa.Tuotekuvaus: Vihersimpukka uute (glykosaminoglykaanit). Erittäin korkea kurkumiini pitoisuus yhdessä antioksidanttien kanssa; lesitiini, E- ja C-vitamiini, jotka ovat erityisen tärkeitä lihasten aktiivisuuden lisääntyessä.

Koostumus: Kurkuma (70%), lesitiini, dikalsiumfosfaatti, piioksidi, vihersimpukka. Lisäaineet kg/per 40 g: Vitamiinit: E 300 C-vitamiini (askorbiinihappo) 25 000 mg/1000 mg, 3a 700 E-vitamiini 10 000 mg/400 mg Sidosaineet: E 551c piimaa 8000 mg /320 mg.
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 10.0%, tuhka 9.0%, raakarasva 8.8%, raakakuitu 4.3%, kosteus 6.2% ja natrium 0 %.
Annostus: Normaaliannos 1 pussi päivässä. Kovan rasituksen aikana 1 pussi aamulla ja 1 pussi illalla.


Sekoitetaan hyvin kosteaan rehuun juuri ennen rehun antamista. BioSynov Complexin sisältämät ravintoaineet hajoavat talliolosuhteissa välittömästi.

Paino 1500 g (gramma)

Valmistaja

Eclipse Biofarmab

Eclipse Bioformabilla on erittäin laaja valikoima laadukkaita rehulisä- ja eläintenhoitotuotteita. Yritys valmistaa ja jakelee hevos- ja lemmikkituotteita, jotka on valmistettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Henkilöstön pitkä kokemus alalta ja hevosten tuntemus tuovat asiakkaille selvää hyötyä
Shopping Cart
Scroll to Top